3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Retail – Vinul de azi: Crama Oprișor Cabernet Sauvignon 2018 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Este un vin dârz și astringent, creat din alte șase, cu timpi de maturare diferiți, în butoaie de vârste diferite, din struguri culeși din zone diferite ale podgoriei.Un vin cu potențial bun de învechire, care va complimenta preparatele vânătorești, carnea roșie la grătar și brânzeturile semitari, caș, telemea, roquefort, brie, emmenthaler..

Vă oferim astăzi un Cabernet Sauvignon autentic, mioritic, un roșu intens ca sângele năvalnic oltenesc. Este vinul fanion al gamei din care face parte, „Oltenia profundă”, și este semnat de Liviu Grigorică.

Un vin în aparență simplu, dar apreciat ca fiind unul dintre cele mai bune produse în România din acest soi. Este un vin dârz și astringent, creat din alte șase, cu timpi de maturare diferiți, în butoaie de vârste diferite, din struguri culeși din zone diferite ale podgoriei.

Un vin cu potențial bun de învechire, care va complimenta preparatele vânătorești, carnea roșie la grătar și brânzeturile semitari, caș, telemea, roquefort, brie, emmenthaler. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!