3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Retail – Vinul de azi: Crianza Rioja 2017 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Cu o structura bine conturată, Crianza Rioja 2017 vine cu arome fructate în principal, ce îl recomandă ca o alegere inspirată în orice situație! Acest vin se poate degusta la o temperatura de 16 grade Celsius.

În peste 40 de ani de experiență, Marques de Caceres a transformat procesul de vinificație în pasiune, fiind astăzi unul dintre cei mai renumiți producători din Spania și nu numai.

Recomandarea noastră de astăzi, Crianza Rioja 2017, are o frumoasă culoare roșie, ce amintește de primele cireșe, în vreme ce buchetul este unul rafinat și intens aromat. Cu o structura bine conturată, Crianza Rioja 2017 vine cu arome fructate în principal, ce îl recomandă ca o alegere inspirată în orice situație! Acest vin se poate degusta la o temperatura de 16 grade Celsius, alături de preparate din carne de miel sau porc, ardei gras umplut, paella, brânză de oaie sau alte tipuri de brânză mai tare.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!