2.9 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Retail – Vinul de azi: Cuvee Diamant 2019 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Valea raului Tarnava Mica este una dintre regiunile viticole cu mare traditie in Transilvania, terroir-ul fiind considerat unul deosebit de ofertant... Culoarea vinului este galben auriu, strălucitor, iar nasul este exotic, cu anason și pepene galben, la care se adaugă o notă discretă de lemn și vanilie... Cuvee Diamant 2019 este un cupaj complex de Fetească Regală și Fetească Albă, produs e Villa Vinea..

Valea raului Tarnava Mica este una dintre regiunile viticole cu mare traditie in Transilvania, terroir-ul fiind considerat unul deosebit de ofertant.

Cuvee Diamant 2019 este un cupaj complex de Fetească Regală și Fetească Albă, produs e Villa Vinea. Este un vin matur, cu multă prospețime, ce etalează un evantai aromatic sofisticat și echilibrat. Un vin de gastronomie, dar și de meditație. Culoarea vinului este galben auriu, strălucitor, iar nasul este exotic, cu anason și pepene galben, la care se adaugă o notă discretă de lemn și vanilie. 

Degustati acest vin alaturi de preparate din carne de pasare, peste si paste cu diverse sosuri.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!