2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Retail – Vinul de azi: Valea Ascunsă Fetească Neagră Reserva 2019 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Vinul de astăzi, Fetească Neagră Reserva 2019, este un vin roșu sec, care prezintă o aciditate bine conturată, rotund, cu arome de cireșe, prune, ciocolată, vanilie și scorțișoară.Vă recomandăm degustarea acestui vin la o temperatura de 16-18°C, în diverse combinații culinare, de la paste cu sos roșu și preparate din carne roșie până la brânzeturi cu mucegai..

Crama Valea Ascunsă are o capacitate de producție de 100.000 de litri pe an, mizând întotdeauna pe cele mai înalte standarde de tehnologie. Soiurile de struguri cultivate aici sunt Fetească albă, Fetească regală, Chardonnay, Sauvignon Blanc și Fetească Neagră.

Vinul de astăzi, Fetească Neagră Reserva 2019, este un vin roșu sec, care prezintă o aciditate bine conturată, rotund, cu arome de cireșe, prune, ciocolată, vanilie și scorțișoară.

Vă recomandăm degustarea acestui vin la o temperatura de 16-18°C, în diverse combinații culinare, de la paste cu sos roșu și preparate din carne roșie până la brânzeturi cu mucegai.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!