4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Retail – Virgil Mândru, proprietarul Tohani România: „Turismul viticol este speranţa de viitor. Lucrăm la un proiect de 50 de bungalouri pe un deal în spatele cramei“ – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Virgil Mândru, proprietarul Tohani România: Experimentul pe care l-am făcut la Crama Apogeum a arătat că există un public avid de a vizita cramele, de a înţelege vinul, de a participa la degustări. ♦ Dezvoltarea turismului este cartea pe care pariază proprietarul producătorului românesc de vinuri Tohani România ♦ Investiţia în 50 de bungalouri amplasate în vie

Virgil Mândru, proprietarul Tohani România: Experimentul pe care l-am făcut la Crama Apogeum a arătat că există un public avid de a vizita cramele, de a înţelege vinul, de a participa la degustări.
♦ Dezvoltarea turismului este cartea pe care pariază proprietarul producătorului românesc de vinuri Tohani România ♦ Investiţia în 50 de bungalouri amplasate în vie ar ajunge la peste 7,5 mil. euro, fiecare căsuţă necesitând 150.000 de euro.

Un proiect de 50 de căsuţe de tip bungalou, amplasate direct în vie este planul de investiţie pentru următorii ani al antreprenorului Virgil Mândru, proprietar şi CEO al producătorului de vin Tohani România. Cu o investiţie de 150.000 de euro pentru fiecare astfel de spaţiu, proiectul pe care antreprenorul vrea să îl demareze ar ajunge la 7,5 mil. euro.

„Lucrăm la un proiect nou, cu 50 de bungalouri, pe un deal în spatele cramei. Suntem avantajaţi că suntem foarte aproape de Bucureşti. Dealu Mare a devenit un fel de Bordeaux al României şi turismul se dezvoltă foarte tare. Dacă este un sector în care putem paria cu câştig 100% este cel de turism viticol, este cartea câştigătoare. Suntem în faza de proiect, durează să obţinem aprobările. Suntem în faza de PUZ pentru că noi construim bungalouri în vie, vrem să creăm acea unire cu natura, vrem ca cei care ne vizitează să trăiască în mijlocul viei. Dacă totul este în regulă, poate de anul viitor începem construcţia“, a spus Virgil Mândru.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!