4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Retail – Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența, lansează proiectul AgriCode, un nucleu pentru dezvoltarea, testarea și promovarea soluțiilor digitale în agribusiness – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Mă refer la marea masă a antreprenorilor din sectorul agroalimentar pentru care integrarea activității de producție cu instrumente inteligente și eficiente de tehnologie a informației poate însemna diferența din pierdere și profit.

Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008.

Prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, publicatia online Modern Buyer se adreseaza profesionistilor in achizitii si vanzari din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce.

Compania AgriCode își anunță oficial lansarea pe piața românească de agribusiness, avându-l la conducere pe Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența, liderul presei agricole din România.

Proiectul AgriCode reprezintă un nucleu de construcție de parteneriate pentru conceperea, implementarea și comunicarea de soluții informatice prin care Vlad Macovei își propune să ducă activitatea de digitalizare a fermelor din România la nivelul următor.

„Nevoia de digitalizare a fermelor din România este imensă. Mă refer la marea masă a antreprenorilor din sectorul agroalimentar pentru care integrarea activității de producție cu instrumente inteligente și eficiente de tehnologie a informației poate însemna diferența din pierdere și profit. Soluțiile de digitalizare a fermelor românești trebuie să aducă scăderi de costuri și creșteri de venituri. Productivitatea și profitabilitatea sunt singurele criterii de evaluare a unei soluții informatice de succes pentru agribusiness. Am demonstrat, cu Agrointeligența, că putem construi un lider al presei agricole din România doar cu soluții digitale care ne-au permis să atingem o audiență de peste un milion de persoane, medie lunară, multianuală.

Am conceput AgriCode ca un demers antreprenorial pentru dezvoltarea de aplicații și alte soluții informatice, inclusiv prin construcția de parteneriate cu jucători din zona IT&C sau din agribusiness. Un alt obiectiv important al proiectului AgriCode vizează comunicarea eficientă și credibilă către investitorii din sectorul agroalimentar. Este nevoie de un efort uriaș și susținut pentru a convinge marea masă a fermierilor români să treacă la digitalizare. Suntem aici pentru a contribui decisiv la acest efort care ar însemna cu adevărat modernizarea sectorului agroalimentar românesc. Pentru ca România să devină o putere agroalimentară a Uniunii Europene” a spus Vlad Macovei, fondator AgriCode.

Compania AgriCode va avea trei obiective principale pe termen scurt: demararea activității de dezvoltare a aplicațiilor digitale, identificarea oportunităților de finanțare și de parteneriate precum și derularea unei campanii de informare și conștientizare în rândul reprezentanților sectorului agroalimentar românesc privire la oportunitățile fermei digitalizate, campanie ce va fi derulată în parteneriat cu Grupul Agrointeligența, lider în informarea și susținerea fermierilor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!