3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Retail – Zarea va investi 20 milioane euro într-o nouă fabrică la Mizil, în judeţul Prahova – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Compania Zarea va investi peste 20 de milioane de euro la Mizil, în judeţul Prahova, într-o fabrică de vinuri spumante, care va fi situată în locaţia de aici a Ploieşti Industrial Parc.

Situată în zona viticolă Dealu Mare, una dintre cele mai cunoscute din România şi comparabilă cu Bordeaux, din Franţa, noua fabrică va putea fi inclusă în proiectul Drumul Vinului, care are o lungime de 60 de kilometric, lansat în urmă cu deceniu.

Acesta include mii de hectare de cultură de viţă-de-vie, opt crame celebre, conace care au aparţinut vechilor familii boiereşti şi chiar membrilor familiei regale, unele renovate şi intrate recent în circuitul turistic, mănăstiri de secol XVII şi muzee tematice.

Compania Zarea va investi peste 20 de milioane de euro la Mizil, în judeţul Prahova, într-o fabrică de vinuri spumante, care va fi situată în locaţia de aici a Ploieşti Industrial Parc. Situată în zona viticolă Dealu Mare, una dintre cele mai cunoscute din România şi comparabilă cu Bordeaux, din Franţa, noua fabrică va putea fi inclusă în proiectul Drumul Vinului, care are o lungime de 60 de kilometric, lansat în urmă cu deceniu. Acesta include mii de hectare de cultură de viţă-de-vie, opt crame celebre, conace care au aparţinut vechilor familii boiereşti şi chiar membrilor familiei regale, unele renovate şi intrate recent în circuitul turistic, mănăstiri de secol XVII şi muzee tematice. Drumul Vinului din Prahova include domeniile Tohani, Ceptura, Valea Călugărească, dar şi Azuga, unde există Crama regală.
Zarea S.A este cel mai dinamic producător de spumante şi spirtoase din România, fiind liderul de piaţă în categoria spumante. În portofoliul companiei se regăsesc 14 branduri locale şi internaţionale care acoperă 7 segmente de piaţă: vin spumant, vermut, bitter, brandy, lichior, vodka şi băuturi spirtoase albe.

S.C. Ploieşti Industrial Parc S.A. a luat fiinţă în anul 2002, fiind un proiect al Consiliului Judeţean Prahova. În acest moment, Ploieşti Industrial Parc este unul dintre cele mai mari parcuri industriale din România, având ca acţionari Consiliul Judeţean Prahova şi Consiliul Local Ploieşti. Cu cele patru locaţii deţinute (Ploieşti, Urlaţi, Mizil şi Ciorani), Ploieşti Industrial Parc ocupă o suprafaţă totală de 275 hectare, fiind al doilea parc industrial ca mărime din România, 162,6 ha fiind în Ploieşti. În anul 2009, a obţinut al doilea titlu de parc industrial pentru terenul în suprafaţă de 31,4 ha situat în localitatea Mizil, în acelaşi an obţinând al treilea titlu de parc industrial pentru terenul cu suprafaţa de 35,06 ha situat în localitatea Urlaţi. În 2010, S.C. Ploieşti Industrial Parc S.A. obţine ultimul titlu de parc industrial pentru terenul în suprafaţă de 45 ha situat în localitatea Ciorani. Mai mult, Ploieşti Industrial Parc este primul din judeţ care a obţinut licenţa de furnizor de gaze naturale, emisă de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) în data de 11.02.2010. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!