5.8 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Retail – ZF Cei mai mari jucători din economie. Gabriela Creţu, vicepreşedinte de vânzări al Ursus Breweries: „Vedem acum o creştere a consumului. Sunt foarte multe festivaluri, există apetit, iar berea este în continuare în coşul de cumpărături“ – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Gabriela Creţu, vicepreşedinte de vânzări al Ursus Breweries: Mai avem şi alte investiţii în plan, dar este foarte important pe harta investiţiilor din grup ca România să fie o ţară predictibilă din perspectivă fiscală sau a taxelor. Apetit există. Dacă România va fi o ţară unde se vor putea planifica lucruri, va fi bine. ♦

Gabriela Creţu, vicepreşedinte de vânzări al Ursus Breweries: Mai avem şi alte investiţii în plan, dar este foarte important pe harta investiţiilor din grup ca România să fie o ţară predictibilă din perspectivă fiscală sau a taxelor. Apetit există. Dacă România va fi o ţară unde se vor putea planifica lucruri, va fi bine.

♦ Ursus Breweries are în prezent o investiţie de 50 mil. euro în derulare pentru fabrica din Braşov, dar şi alte investiţii care vizează, în principal, automatizarea proceselor ♦ Ursus Breweries este prezent în România prin trei fabrici mari la Timişoara, Buzău, Braşov şi o miniunitate de producţie de bere artizanală la Cluj-Napoca ♦ Compania are în total 1.600 de angajaţi şi afaceri de 2,1 mld. lei în 2021.

Gabriela Creţu, vicepreşedinte de vânzări al Ursus Breweries, este de părere că piaţa românească de bere e încă o piaţă cu potenţial, iar investitorii şi acţionarii au în continuare apetit pentru România. Însă, cel mai important este ca România să fie o ţară predictibilă în ceea ce priveşte zona fiscală sau a taxelor, pentru ca aceste investiţii să poată avea loc.

În ceea ce priveşte Ursus Breweries, aceasta menţionează că există în prezent o investiţie de 50 mil. euro în derulare pentru fabrica din Braşov, dar şi alte investiţii care vizează, în principal, automatizarea proceselor. „România încă este o piaţă cu potenţial. Ar trebui să avem în minte acest aspect. Este încă o piaţă cu potenţial şi pentru berari, iar investitorii şi acţionarii noştri încă au apetit pentru România. Noi avem investiţii în derulare. Avem o investiţie de 50 mil. euro în fabrica de la Braşov. Mai avem şi alte investiţii în plan, dar este foarte important pe harta investiţiilor din grup ca România să fie o ţară predictibilă din perspectivă fiscală sau a taxelor. Apetit există. Dacă România va fi o ţară unde se vor putea planifica lucruri, va fi bine“, a spus Gabriela Creţu, vicepreşedinte de vânzări al Ursus Breweries, în cadrul conferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!