16.1 C
București
vineri, septembrie 30, 2022

Retail – ZF şi CEC Bank vă invită astăzi la conferinţa ZF Investiţi în România!, ediţia Cluj-Napoca. Marile teme ale economiei vor fi dezbătute alături de UiPath, Scandia Food, Terapia, Taparo, Cemacon, Energobit şi Grup Ax Perpetuum – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ziarul Financiar şi CEC Bank organizează astăzi, 21 sep tembrie, conferinţa ZF Investiţi în România! la Cluj-Napoca, un eveniment în cadrul căruia vor fi dezbătute cele mai importante subiecte din economia românească.

Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel Cluj, începând cu ora 16.00, şi va aşeza faţă în faţă unii dintre cei mai mari finanţatori din economia locală cu antre prenorii, managerii şi investitorii care pun în mişcare România.

Anul 2022 s-a dovedit a fi unul complex, plin de pro vocări şi oportunităţi, însă băncile au continuat să sprijine ambiţiile antreprenoriale, dezvoltarea companiilor şi bunul mers al economiei.

♦ Evenimentul va începe la ora 16.00 şi se va desfăşura la Radisson Blu Hotel Cluj. Ziarul Financiar şi CEC Bank organizează astăzi, 21 sep­tembrie, conferinţa ZF Investiţi în România! la Cluj-Napoca, un eveniment în cadrul căruia vor fi dezbătute cele mai importante subiecte din economia românească.
Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel Cluj, începând cu ora 16.00, şi va aşeza faţă în faţă unii dintre cei mai mari finanţatori din economia locală cu antre­prenorii, managerii şi investitorii care pun în mişcare România. Anul 2022 s-a dovedit a fi unul complex, plin de pro­vocări şi oportunităţi, însă băncile au continuat să sprijine ambiţiile antreprenoriale, dezvoltarea companiilor şi bunul mers al economiei. Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, va fi prezent la Cluj-Napoca, unde va discuta despre de­mersurile întreprinse de banca pe care o conduce pentru a fi alături de companii şi de antreprenori. Totodată, Adina Călin, director produse, CEC Bank, şi Gabriel Pralea, director reţea, CEC Bank vor parti­cipa la dezbatere şi vor intra în dialog cu antrepre­norii şi managerii prezenţi la eveniment. Cât de atractivă este regiunea pentru investiţii? Cum finanţăm proiectele de investiţii? Cum reindustrializăm România? Cum arată noul model de creştere şi dez­voltare economică?

Acestea sunt doar câteva dintre temele de discuţie pe care ZF şi CEC Bank le vor aborda alături de nume consacrate din economia locală, precum Ştefan Gadola, CEO Energobit, Mihai Filip, CEO Taparo sau Dragoş Damian, CEO Terapia. Panelul de discuţie este completat de Andreea Baciu, chief culture officer UiPath, Andrei Ursulescu, CEO Scandia Food, Daniel Sologon, CEO Cemacon şi Dan Pitic, CEO Grup Ax Perpetuum. Anul 2021 s-a dovedit a fi unul bun pentru economie şi pentru companiile care pun în mişcarea economia locală, însă anul 2022 a venit cu provocări precum inflaţie ridicată, preţuri mai mari pentru energie şi război în Ucraina. Totuşi, băncile şi companiile din România au făcut încă o dată eforturi pentru a veni cu soluţii, pentru a trece peste provocări, pentru a rezista şi pentru a capitaliza noi oportunităţi de creştere şi dezvoltare. Despre toate acestea, dar şi despre finanţări bancare sau despre modul în care economia se va dezvolta în continuare, vor discuta managerii companiilor alături de Ziarul Financiar şi CEC Bank. Proiectul ZF Investiţi în România!, realizat în parteneriat cu CEC Bank, a fost lansat în anul 2020 şi a scos până acum la iveală investiţii importante atât din partea antreprenorilor români, dar şi din partea companiilor cu capital străin. De la interviurile la care participă primari şi oameni din administraţiile publice locale şi până la cele despre finanţări, piaţa imobiliară, agricultură, industrie alimentară sau compani antreprenoriale, proiectul realizat de ZF şi CEC Bank pune lupa pe mecanismele care mişcă economia, dar şi pe provocările cu care se confruntă ambiţiile companiilor din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!