3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Servicii profesionale – Alina Barcaru, membru al Consiliului de Administrație Farmexim | Help Net, se retrage din companie şi va fi înlocuită interimar de Tsvetomir Stoyanov – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Help Net, cu responsabilități pentru Operațiuni și Logistică, se va retrage din companie începând cu 1 decembrie 2022.

În 2001, a preluat conducerea departamentului IT și ulterior a dezvoltat infrastructura informatică a Help Net, contribuind semnificativ la informatizarea proceselor din ambele companii.

Preluând în anul 2012 poziția de Director Executiv al Farmexim, cu responsabilități în IT și Logistică, a coordonat dezvoltarea logistică a Farmexim.

Alina Barcaru lucrează la Farmexim din 1997. În 2001, a preluat conducerea departamentului IT și ulterior a dezvoltat infrastructura informatică a Help Net, contribuind semnificativ la informatizarea proceselor din ambele companii. Preluând în anul 2012 poziția de Director Executiv al Farmexim, cu responsabilități în IT și Logistică, a coordonat dezvoltarea logistică a Farmexim.

Începând din 2019, este membru al Consiliului de Administrație al Farmexim | Help Net, iar din 2020 Director Operațiuni și Logistică Grup pentru companiile Phoenix group din România.
„Alina Barcaru a avut o contribuție importantă în dezvoltarea organizației, în cei 25 de ani pe care i-a petrecut în Farmexim | Help Net. Prin inițativele și proiectele coordonate, Alina a crescut excelența operațională a companiei, a participat activ la crearea unui climat organizațional propice comunicării și dezvoltării, fiind un exemplu de profesionalism și dedicare. În numele întregului Consiliu de Administrație al Farmexim | Help Net, îi mulțumesc Alinei pentru toți acești ani în companie, pentru loialitate și implicare. Îi dorim toate cele bune și îi urăm mult succes în demersul personal pe care a ales să-l urmeze”, a spus Nikolay Kolev, Managing Director al Farmexim | Help Net.

Începând cu 1 decembrie 2022, Tsvetomir Stoyanov va prelua interimar responsabilitățile pentru Operațiuni și Logistică în Consiliul de Administrație al Farmexim | Help Net, păstrându-și responsabilitățile omoloage în cadrul Phoenix Pharma EOOD Bulgaria.

Tsvetomir Stoyanov lucrează în grupul Phoenix din 2019 și are peste 20 de ani experienţă în logistică și operațiuni. Acesta a lucrat pentru companii precum Coca-Cola HBC, Kaven-Iradis Group, Ecopack Bulgaria.
„Tsvetomir Stoyanov va susține planurile de dezvoltare ale companiei pentru a continua drumul nostru spre excelența operatională. Principalul său obiectiv va fi acela de a se implica în programul strategic de redesign organizațional și funcțional. Sunt convins că experiența și viziunea sa, exemplele de bune practici și cunoștințele în domeniul logisticii vor aduce valoare, făcând PHOENIX group în România și mai valoros ca furnizor de servicii integrate de sănătate”, a adăugat Kolev.

Phoenix group este jucător mare la nivel european în distribuția de produse farmaceutice, în retail farmaceutic și în furnizarea de servicii pentru industria farmaceutică.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!