19.7 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Servicii profesionale – AMC Networks International UK lansează vânzările de publicitate în România, în parteneriat cu Thematic Channels – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

AMC Networks International UK lansează vânzările de publicitate în România, în parteneriat cu Thematic Channels AMC Networks International UK (AMCNI UK) a anunțat astăzi lansarea vânzărilor de publicitate pe televiziunea de divertisment real...

CBS Reality se va alătura portofoliului principalei companii de vânzări, Thematic Channels, care se va ocupa de rezervări începând de astăzi.

Cu profilul său unic în peisajul stațiilor TV de tipul factual entertainment, acest canal de crime și investigații aduce un plus de valoare portofoliului Thematic Channels, contribuind la facilitarea accesului oferit clienților de publicitate la o audiență de o foarte bună calitate” ...


AMC Networks International UK lansează vânzările de publicitate în România, în parteneriat cu Thematic Channels

AMC Networks International UK (AMCNI UK) a anunțat astăzi lansarea vânzărilor de publicitate pe televiziunea de divertisment real, CBS Reality, un joint venture între AMCNI UK și Paramount Global. CBS Reality se va alătura portofoliului principalei companii de vânzări, Thematic Channels, care se va ocupa de rezervări începând de astăzi.

Louise Cottrell, SVP pentru parteneriate afiliate, AMC Networks International UK, a declarat:

România continuă să fie o piață importantă pentru AMC Networks International, în timp ce ne concentrăm pe extinderea în regiune a amprentei noastre de vânzări de publicitate. Suntem încântați de parteneriatul cu Thematic Channels, pentru a conecta CBS Reality cu agenții de publicitate”.

AMC Networks International UK (AMCNI UK) a anunțat astăzi lansarea vânzărilor de publicitate pe televiziunea de divertisment real, CBS Reality

”Suntem încântați să reprezentăm CBS REALITY în România. Cu profilul său unic în peisajul stațiilor TV de tipul factual entertainment, acest canal de crime și investigații aduce un plus de valoare portofoliului Thematic Channels, contribuind la facilitarea accesului oferit clienților de publicitate la o audiență de o foarte bună calitate” , adăugă Radu Budeș, managing partner a Thematic Channels.

CBS Reality a fost lansat pentru prima dată în România în 2001, ca parte a fluxului EMEA. Concomitent cu lansarea vânzărilor de reclame, canalul va deveni un feed local dedicat, care se adresează publicului român.

Canalul oferă o selecție de conținut de divertisment real, inclusiv seriale noi precum: „When Luxury Holidays Go Horribly Wrong”, „When Plastic Surgeries Go Horribly Wrong”, „Inside the Force 24/7” și noi episoade din premiera „Confessions: Animal Hoarding” (Confesiuni: Obsedați de animale) în primele trei luni. CBS Reality este disponibil în prezent în peste 5,3 milioane de gospodării din România, prin Digi, Vodafone, Orange TV și FocusSat.

Despre CBS Reality 

CBS Reality în România este destinația TV pentru povești autentice și convingătoare din viața reală, cu personaje mai mari decât viața. CBS Reality este disponibil în România prin Digi, Vodafone, Orange TV și FocusSat.

Despre Thematic Channels

Thematic Channels este cea mai importantă casă de vânzări de publicitate din România, reprezentând A+E Networks, AMC Networks International, ISG Media, Mega Max Media, NBC Universal, The Walt Disney Company, Orange, Paramount, Viasat World, Warner Bros. Discovery, Tralala.  

Thematic Channels gestionează vânzările de publicitate pentru AMC, Bollywood, Boomerang, Cartoon Network, Comedy Central, Disney Channel, Disney Junior, Diva, Duck TV, E!, Film Cafe, History, Jim Jam, Minimax, National Geographic, National Geographic Wild, Nick Jr, Nickelodeon, Nicktoons, Orange Sport1, Orange Sport 3, TeenNick, Tralala TV, TV Paprika, TV1000, Viasat Explore, Viasat History, Warner TV și, începând cu luna mai 2022, canalul de divertisment real CBS Reality.

“Eleganța este o călătorie” – noua campanie de imagine Air France

Compania Carbon Dynamics și Casa de Bijuterii MICRI au prezentat oficial primul diamant de laborator creat în România

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!