6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Servicii profesionale – Anna Arwidi este noul director regional pentru Europa de Est al Axis Communications – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

În ultimii ani, Anna Arwidi a deținut funcții precum Business Development Manager – Retail Solutions și Global Partner Manager în cadrul Axis Communications, iar anterior a fost vicepreședinte Vânzări și Marketing la Cognimatics AB... Noul director regional consideră că Axis este o companie concentrată pe inovare, pe o îmbunătățire permanentă a produselor și soluțiilor și pe menținea angajamentului față de valori precum sustenabilitate... Despre Axis Communications Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității si oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor...

În ultimii ani, Anna Arwidi a deținut funcții precum Business Development Manager – Retail Solutions și Global Partner Manager în cadrul Axis Communications, iar anterior a fost vicepreședinte Vânzări și Marketing la Cognimatics AB, companie ce a devenit parte a grupului Axis în 2016.

„Europa de Est este una dintre cele mai interesante și promițătoare regiuni pentru Axis Communications. În ultimii doi ani am identificat o serie de oportunități de business în această regiune, pe care, cu ajutorul partenerilor locali, le vom aborda și vom consolida astfel viziunea Axis de a construi o lume mai inteligentă și mai sigură. Sunt fericită că m-am alăturat unei echipe atât de puternice, într-un moment atât de interesant”, a declarat Anna Arwidi despre noua ei poziție.

Noul director regional consideră că Axis este o companie concentrată pe inovare, pe o îmbunătățire permanentă a produselor și soluțiilor și pe menținea angajamentului față de valori precum sustenabilitate, credibilitate și standard etic înalt.

Anna Arwidi are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de activități pentru organizații globale mici, mijlocii și mari din industria tehnologiei, IT și securitate. Este absolventă a Școlii de Afaceri, Economie și Drept din Göteborg și a Universității de Economie din Viena în domeniile administrării afacerilor și economiei.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității si oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!