-4.1 C
București
luni, ianuarie 24, 2022

Servicii profesionale – Burger King a lansat King’s Collection, doi burgeri gourmet cu carne de vită premium – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Burger King a lansat King’s Collection, doi burgeri gourmet cu carne de vită premium Începând de astăzi, Burger King România anunță includerea unei noi categorii de burgeri premium în meniurile din resturantele sale. ... Pentru echilibrarea gustului – brânză Gouda cremoasă, 3 felii de bacon și inima fiecărui burger – carne de vită suculentă la grătar, 150 de grame de perfecțiune cuprinse într-o chiflă aurie!King’s Chimichurri Burger – cu sos de vită inspirat din ArgentinaConține un sos de condimente și usturoi. .

Burger King a lansat King’s Collection, doi burgeri gourmet cu carne de vită premium

Începând de astăzi, Burger King România anunță includerea unei noi categorii de burgeri premium în meniurile din resturantele sale, prin lansarea King’s Collection – doi burgeri gourmet cu 150 gr de carne de vită premium, pregătiți la grătar cu flacară, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru toți pasionații de experiențe culinare mai extra. King’s Whiskey BBQ Burger și King’s Chimichurri Burger sunt disponibili începând de astăzi, 3 decembrie, în toate cele 9 resturante Burger King și prin aplicațiile de delivery partenere.

Gustul care surprinde! O combinație unică de BBQ afumat și gust fin de whiskey, rucola cu roșii și ardei Jalapeno. Pentru echilibrarea gustului – brânză Gouda cremoasă, 3 felii de bacon și inima fiecărui burger – carne de vită suculentă la grătar, 150 de grame de perfecțiune cuprinse într-o chiflă aurie!

King’s Chimichurri Burger – cu sos de vită inspirat din Argentina

Conține un sos de condimente și usturoi, brânză Gouda care aduce un plus de savoare, rucola proaspătă, roșii și ceapă, 3 felii de bacon și 150 gr de cea mai bună carne de vită la care se adaugă o chiflă aurie și delicată.

“Suntem specialiști când vorba de burgeri pregătiți la grătar iîncă din 1954 și ne dorim să stabilim noi tendințe în crearea de noi rețete, iar de această dată dăm tonul în clasa premium. Ducem tradiția mai departe și inovăm segmentul burgerilor – aducem fanilor din România King’s Collection, burgeri gourmet cu carne de vită premium, de cea mai bună calitate. Cu ingredinte atent alese și sosuri special dezvoltate pentru acești doi burgeri, suntem încântați să oferim clienților Burger King o experiență culinară distinctă de tot ce au încercat până acum.”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Noile produse sunt disponibile în cele opt restaurante Burger King din București (trei de tip in-line și cinci situate în centre comerciale) și în resturantul din Brașov. Totodată, produsele pot fi comandate prin aplicațiile de delivery partenere – Tazz, Glovo, FoodPanda, Bolt Food și Takeaway.com.

Libra Internet Bank a listat la BVB a doua emisiune de obligațiuni, în valoare de 40 mil. euro

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!