27.1 C
București
miercuri, mai 25, 2022

Servicii profesionale – Ionuț Tănăsoaica este noul CEO al Electromontaj – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Numirea lui Ionuț Tănăsoaica, după doi ani în care a ocupat poziția de director general adjunct în cadrul companiei, vine ca o confirmare a faptului că Electromontaj face un nou pas spre viitor, după ce în 2021, compania a trecut și printr-un proces de rebranding, care să susțină direcția de dezvoltare și expansiune.

Ionuț Adrian Tănăsoaica s-a alăturat companiei în 2020 în calitate de director financiar, apoi, în scurt timp a devenit director general adjunct.

Acesta a avut o contribuție importantă la cifra de afaceri record a companiei din 2021, de 70 de milioane de euro, prin livrarea de proiecte la cheie către clienții strategici ai Electromontaj.

Numirea lui Ionuț Tănăsoaica, după doi ani în care a ocupat poziția de director general adjunct în cadrul companiei, vine ca o confirmare a faptului că Electromontaj face un nou pas spre viitor, după ce în 2021, compania a trecut și printr-un proces de rebranding, care să susțină direcția de dezvoltare și expansiune.

Compania derulează proiecte în Europa, Orientul Mijlociu și Africa și lucrează la o strategie complexă de susținere a procesului de tranziție globală către un viitor sustenabil, bazat pe electricitate.

Ionuț Adrian Tănăsoaica s-a alăturat companiei în 2020 în calitate de director financiar, apoi, în scurt timp a devenit director general adjunct. Acesta a avut o contribuție importantă la cifra de afaceri record a companiei din 2021, de 70 de milioane de euro, prin livrarea de proiecte la cheie către clienții strategici ai Electromontaj.

Înainte de a se alătura Grupului, a deţinut mai multe poziţii cheie în companii de consultanță și telecomunicații.

„Mă simt extrem de onorat să preiau acest rol şi să duc mai departe succesul anilor precedenţi alături de o echipă de oameni extraordinari.

Vreau să folosesc cel mai important atuu al nostru, capacitatea de a mixa experiența unică de peste 70 de ani în construcții-montaj în domeniul energetic, cu inovația prezentului, pentru a sprijini un viitor electric. De asemenea, printre obiectivele mele ca CEO se numără extinderea business-ului Electromontaj, digitalizarea companiei și dezvoltarea investițiilor în zona de producție și proiecte internaționale. Totodată, ne vom dedica eforturile să asigurăm clienţilor și partenerilor noștri cea mai bună experienţă şi calitate a serviciilor”, adeclarat Ionuț Tănăsoaica.

El preia responsabilitățile de CEO deținute anterior de Dumitru Corduneanu, care își încheie mandatul prin retragerea din activitate.

„După 36 ani în Electromontaj, simt că las coordonarea activităților companiei unuia dintre reprezentanții veritabili ai noii generații de lideri, care întelege nu doar tendințele viitorului, dar care are și noțiunea clară a unei echipe puternice. Noi, la Electromontaj, suntem precursori și artizani ai electrificării României și cei mai buni parteneri pentru colaboratorii noștri. Valoarea cea mai de preț sunt oamenii care au lucrat și lucrează în Electromontaj. Întregul board de administrație îl sprijină pe Ionuț să ducă această viziune mai departe, cu rezultate notabile, iar eu voi păstra mereu în suflet Electromontaj și le voi fi alături”, a spus Corduneanu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!