4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Servicii profesionale – Libra Internet Bank angajează specialist recrutare pe salariu net cuprins între 3.500 lei şi 5.850 lei lunar. Managerii relaţii cu clienţii, ofertaţi cu salarii între 2.900 lei – 8.500 lei net lunar – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Economica.net - Libra Internet Bank angajează specialist recrutare pe salariu net cuprins între 3.500 lei şi 5.850 lei lunar.

Libra Internet Bank angajează specialist recrutare pe salariu net cuprins între 3.500 lei şi 5.850 lei lunar.

Îi ofertează cu salarii de încadrare situate între 13.000 de lei şi 22.000 de lei brut lunar (circa 7.600 de lei – 12.870 lei net lunar).

Economica.net vă prezintă salariile şi beneficiile oferite de Libra Internet Bank candidaţilor recrutaţi în poziţiile disponibile în această perioadă în organizaţie.

Angajatorii caută pentru acest post absolvenţi de facultate, preferabil de Sisteme informatice sau Automatică şi Calculatoare, care cunosc engleza la nivel mediu – avansat şi care au cunoştinţe generale de programare (OOP), Javascript, C#, XML, JSON. Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au lucrat cu metodologia Agile şi care au implementat proiecte în platforma Creatio.

În rolul de manager relaţii cu clienţii veţi lucra lucra în echipa de Vânzări IMM Libra, în cadrul unei sucursale din Arad, Focşani sau Brăila. Salariul de încadrare pentru rolul de manager relaţii cu clienţii este cuprins în intervalul 5.000 lei şi 11.000 lei brut lunar, în functie de experienţa profesională şi gradul de potrivire cu cerinţele rolului, reiese din anunţul de recrutare, consultat de Economica.net.

Sunt eligibili pentru această poziţie oamenii care au absolvit studii superioare, preferabil o specializare cu profil economic, care au cel puţin un an experienţă într-un post similar sau în domeniul bancar. Candidaţii potriviţi pentru acest post au permis de conducere categoria B, sunt proactivi, au abilităţi solide de comunicare, negociere, vânzare, persuasiune.

În rolul de manager relaţii cu clienţii veţi lucra în echipa de Vânzări a Libra, în cadrul unei sucursale din Bucureşti. Principalul obiectiv al echipei e să ofere potenţialilor clienţi persoane juridice soluţii financiare potrivite nevoilor business-ului lor, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

.

Concret, pentru postul de specialist recrutare, Libra Internet Bank caută un om cu minimum trei ani experienţă într-o poziţie similară, cu studii superioare, care are cel puţin cunoştinţe medii de engleză. Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze în MS Office, are foarte bune abilităţi de comunicare şi e adaptabil.

Pentru poziţia de Payroll Specialist, Libra Internet Bank caută un candidat cu cel puţin trei ani experienţă într-un post similar sau într-un post care are printre atribuţii calcul salarial, note contabile, situaţii statistice. Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care stăpânesc legislaţia muncii, ştiu să lucreze în MS Office, sunt foarte organizaţi şi adaptabili, spun recrutorii în oferta de angajare consultată de Economica.net.

Salariile de încadrare oferite celor vor ocupa aceste posturi antemenţionate sunt cuprinse între 6.000 de lei şi 10.000 lei brut lunar, conform ofertelor de angajare consultate de Economica.net.

Se califică pentru acest post absolvenţii de facultate care ştiu să lucreze în MS Office, sunt responsabili, organizaţi, atenţi la detalii.

.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!