27.1 C
București
miercuri, mai 25, 2022

Servicii profesionale – PepsiCo anunță o serie de promovări la nivel local și internațional – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Gyuri s-a alăturat PepsiCo în 2018 în calitate de Trade Marketing & Channel Strategy Senior Manager, conducând cu succes departamentele Trade Marketing și Business Development, iar din iulie 2021 a ocupat funcția de Senior Demand Accelerator Manager.

Oana este un specialist în marketing cu mai mult de 11 ani de experiență în Brand Management, Digital Marketing, strategie de brand și inovație de produs, dezvoltate în colaborările precedente cu branduri de top din FMCG și branduri de tutun, în roluri locale.

Eliza are o experiență profesională de peste 13 ani în marketing, mai exact în managementul categoriilor noi, inovarea de produs, strategia și managementul portofoliului de mărci pe care și-a dezvoltat-o în timp ce a lucrat cu brand-uri FMCG de top, în roluri la nivel local și global.

PepsiCo anunță o serie de promovări la nivel local și internațional

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o serie de modificări la nivel organizațional.

Gyuri Eperjessy, Director Commercial Digital Products PepsiCo

Gyuri Eperjessy a preluat rolul de Director Commercial Digital Products la nivel european. Gyuri va fi responsabil în acest rol de dezvoltarea următoarei generații de instrumente digitale de vânzare din Europa, în parteneriat cu echipele comerciale de la nivelul diviziei de business. Gyuri s-a alăturat PepsiCo în 2018 în calitate de Trade Marketing & Channel Strategy Senior Manager, conducând cu succes departamentele Trade Marketing și Business Development, iar din iulie 2021 a ocupat funcția de Senior Demand Accelerator Manager.

Oana Nuță este DX Manager al PepsiCo

Oana Nuță a fost numită în funcția de DX Manager (Demand Accelerator Manager), raportând activitatea către Adrian Lăcătuș, Commercial Sr. Director. Anterior, Oana Nuță a ocupat funcția de East Balkans Snacks Marketing Manager. În acest nou rol, Oana va coordona echipele Trade Marketing, Insights și Perfect Store. Oana este un specialist în marketing cu mai mult de 11 ani de experiență în Brand Management, Digital Marketing, strategie de brand și inovație de produs, dezvoltate în colaborările precedente cu branduri de top din FMCG și branduri de tutun, în roluri locale.

Eliza Calciu Șerban este East Balkans Snacks Marketing Manager al PepsiCo

Eliza Calciu Șerban își va relua responsabilitățile în rolul de East Balkans Snacks Marketing Manager, după revenirea din concediul de maternitate în luna aprilie. Eliza are o experiență profesională de peste 13 ani în marketing, mai exact în managementul categoriilor noi, inovarea de produs, strategia și managementul portofoliului de mărci pe care și-a dezvoltat-o în timp ce a lucrat cu brand-uri FMCG de top, în roluri la nivel local și global.

Photo 84822049 © Monticelllo | Dreamstime.com

Prima inițiativă de construire a unui ecosistem social de sprijin adresat pacienților oncologici: #TuEstiPovestea

Fundația pentru SMURD a inaugurat Centrul Mobil de Instruire a Populației

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!