1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Servicii profesionale – Peste 4,5 milioane de angajați din sectorul privat vor putea beneficia de carduri Edenred Cadou în valoare de 300 lei anul acesta – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Edenred, liderul pieței de beneficii extrasalariale din România, anunță că procentul angajaților care vor putea beneficia de carduri cadou anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun este în creștere, pe fondul nevoilor din ce în ce mai diverse ale angajaților, cât și în contextul post-pandemic, în care retenția angajaților a reprezentat o provocare pentru companiile din România.

Astfel, peste 4,5 milioane de angajați vor putea primi carduri cadou de Crăciun, care pot fi folosite în rețeaua extinsă de parteneri Edenred.

Adăugând și faptul că aceste carduri sunt scutite de impozitul pe venit de 10%, dar și de contribuțiile sociale, în condițiile în care valoarea acordată este de maximum 300 de lei, ne așteptăm la o adopție și mai mare a cardurilor cadou în rândul companiilor și în beneficiul angajaților”, a declarat Codruț Nicolau, Director General Edenred România și Benefit Systems.

„Sărbătorile sunt despre a dărui, iar în cazul companiilor sunt momentul oportun pentru a le arăta angajaților aprecierea. De multe ori însă, cadourile standard oferite angajaților nu răspund la nevoile și dorințele lor. De aceea, încurajăm angajatorii să ofere Cardul Cadou Edenred, astfel încât angajații să își achiziționeze cadourile pe care și le doresc cu adevărat. Iar datele ne arată că angajații preferă Cardul Edenred Cadou, care este și beneficiul extrasalarial preferat de angajați în perioada sărbătorilor. De asemenea, dacă ne uităm la categoriile de bunuri achiziționate, angajații folosesc cel mai mult cardul cadou pentru achiziționarea de produse electronice, cosmetice, accesorii, produse pentru casă, dar și articole vestimentare, având la dispoziție o rețea extinsă de comercianți parteneri Edenred, magazine fizice și online. Adăugând și faptul că aceste carduri sunt scutite de impozitul pe venit de 10%, dar și de contribuțiile sociale, în condițiile în care valoarea acordată este de maximum 300 de lei, ne așteptăm la o adopție și mai mare a cardurilor cadou în rândul companiilor și în beneficiul angajaților”, a declarat Codruț Nicolau, Director General Edenred România și Benefit Systems.

Cardurile cadou – cel mai dorit beneficiu extrasalarial

Conform studiului Benefit pentru primul semestru al acestui an, cardul cadou reprezintă cel mai dorit beneficiu extrasalarial, după cardul de masă. În contextul în care, anul acesta, valoarea deductibilă a cardurilor cadou, pe care angajatorii le pot acorda ocazional, a crescut de la 150 de lei la 300 lei/angajat, precum și pentru fiecare copil minor al acestuia/eveniment, din ce în ce mai mulți angajați apreciază cardul cadou ca beneficiu extrasalarial.

Studiul Benefit urmărește și nivelul de accesare a categoriilor de beneficii în funcție de generația din care fac parte angajații, dar și de industriile în care activează. Astfel, cardurile cadou sunt cel mai accesate de angajații din generațiile Y (27,7%) și Z (27,3%), urmate de Gen X (25,8%) și de Baby Boomers (15,2%), ceea ce indică preferința generațiilor mai tinere pentru această categorie de beneficii. În ceea ce privește industria în care activează, angajații din call-center accesează cel mai mult cardurile cadou, cu 43,1% peste medie.

Cardurile Edenred Cadou pot fi înrolate în aplicațiile Edenred Pay și Google Pay (pentru utilizatorii Android) și Apple Pay (pentru utilizatorii iOS), iar utilizatorii soluției Edenred Cadou pot face astfel plăți direct cu telefonul mobil, în rețeaua de comercianți parteneri Edenred.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 900.000 de clienţi corporativi în 46 de ţări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), vacanta, flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale). Edenred sprijina de asemenea fenomenul cultural prin cardurile culturale.

În 2020, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de aproape 30 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good şi MSCI Europe.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!