27.2 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Servicii profesionale – Promateris angajează manager de proiect cu experienţă, pe salariu de 4.000 de lei net lunar – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Promateris angajează manager de proiect la Buftea. Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care întrunesc următoarele condiţii: au cel puţin cinci ani experienţă de manager de proiect, au studii superioare, cunosc metode avansate de project management precum Agile, Waterfall, Lean and Six Sigma sau altele, ştiu să lucreze cu suita Office şi cunosc limba engleză.

Promateris angajează manager de proiect la Buftea.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care întrunesc următoarele condiţii: au cel puţin cinci ani experienţă de manager de proiect, au studii superioare, cunosc metode avansate de project management precum Agile, Waterfall, Lean and Six Sigma sau altele, ştiu să lucreze cu suita Office şi cunosc limba engleză.

Printre atribuţiile candidatului selectat pentru acest post se numără:

  • coordonarea activităţilor din cadrul proiectului, supervizând direct echipele tehnice, consultanţii, precum şi alţi colaboratori implicaţi.
  • coordonarea diverselor subproiecte, cum ar fi: dezvoltare site web, menţinere şi îngrijire baze de date.
  • stabilirea şi menţinerea relaţiei de colaborare pe termen lung cu partenerii, clienţii, beneficiarii şi finanţatorii proiectului.
  • monitorizarea progresului atins faţă de obiectivele propuse şi redactarea rapoartelor lunare către finanţatori, parteneri şi beneficiari, cu respectarea datelor prevăzute în contracte.
  • evaluarea impactului proiectului şi comunicarea acestei evaluări conducerii, finanţatorilor şi partenerilor de proiect.
  • întocmirea planurilor detaliate de lucru lunare şi monitorizarea respectării implementarii acestora.

Salariul oferit celui care va ocupa acest post e de 4.000 de lei net pentru normă întreagă.

Beneficiile oferite de angajator

Candidaţii sunt ofertaţi cu tichete de masă şi tichete cadou, bonus anual, decontarea transportului, primă de ziua de naştere, abonament privat de sănătate.

Citeşte şi:

Promateris (BVB: PPL) este listată pe piața principală a Bursei de Valori București. Compania este specializată în producția de ambalaje de ultimă generație, realizate din materiale regenerabile, biodegradabile și compostabile. În fabrica din Buftea, compania fabrică alternative durabile la plasticul de unică folosință, precum o gamă largă de pungi pentru retail (pungi maieu, pungi pentru legume și fructe, saci menajeri, mănuși), dar și produse destinate segmentului agricol (folii de mulcire).

Promateris operează trei linii de business: bio-based și compostabile, în cadrul căreia sunt produse ambalaje realizate din resurse regenerabile, cu accent pe decarbonizare; bioplastic recycling prin care reciclează deșeurile reziduale pentru a fi reintroduse în procesul de producție; compound-uri tehnice, prin care sunt dezvoltate și fabricate granule destinate producției de cabluri electrice.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!