5.9 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Servicii profesionale – Sandra Bold este noul Chief Creative Officer al Wunderman Thompson Benelux – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Sandra Bold este noul Chief Creative Officer al Wunderman Thompson Benelux Wunderman Thompson Benelux a numit-o pe Sandra Bold în rolul de Chief Creative Officer.

Processed with VSCO with b5 preset“Sunt bucuroasă să preiau această funcție nou creată de Chief Creative Officer pentru regiunea Benelux.

Din România a trecut la Publicis Londra, unde a fost aleasă în ‘Top 100 Superfemei’ al Pitch Magazine și aleasă să facă parte din programul Future Leaders al D&AD.


Sandra Bold este noul Chief Creative Officer al Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson Benelux a numit-o pe Sandra Bold în rolul de Chief Creative Officer. Venită de la Publicis Milano unde deținea funcția de Global Creative Director și superviza campanii globale pentru branduri precum Heineken și Bottega Veneta, din noul rol, Bold va lucra de la birourile Wunderman Thompson din Amsterdam, Antwerp și Bruxelles.

Sandra Bold va conduce departamentul de creație al agenției și promova excelența în portofoliul de clienți din regiune, care include Microsoft, JDE și VodafoneZiggo.

Ea va avea sediul la Amsterdam și va raporta către Chief Executive Officer-ul Wunderman Thompson Benelux, Erwin Jansen, și lucra îndeaproape cu Kristof Snels, Executive Creative Director Wunderman Thompson Belgium și Carlos Camacho, Executive Creative Director Wunderman Thompson Amsterdam.  

Sandra Bold
Processed with VSCO with b5 preset

“Sunt bucuroasă să preiau această funcție nou creată de Chief Creative Officer pentru regiunea Benelux. De la munca creativă pe care o produc până la modul în care colaborează prin expertiză, este clar că Wunderman Thompson vede potențialul birourilor din Anvers, Bruxelles și Amsterdam, care lucrează împreună ca unul singur. Sunt foarte încântată să mă alătur lui Erwin și minunatei echipe din Benelux pentru a crea lucrări pline de inspirație pentru clienții lor ambițioși,” a spus Sandra Bold.

Erwin Jansen, Chief Executive Officer al Wunderman Thompson Benelux, a adăugat: „Suntem încântați să îi urăm bun venit Sandrei în echipă. Cu experiența ei bogată la nivel internațional pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume, sunt sigur că va aduce o viziune proaspătă și inspirată și ne va provoca să ridicăm ștacheta excelenței creative. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu ea alături de Kristof și Carlos pentru a supraalimenta producția creativă în întreaga regiune și a debloca noi oportunități de creștere”.

De asemenea, Daniel Bonner, Global Chief Creative Officer al Wunderman Thompson, a spus: „este un creativ formidabil, multi-premiat și suntem bucuroși că se alătură echipei noastre ambițioase din Benelux. Sunt convins că experiența ei în coordonarea unor campanii mari va aduce o perspectivă nouă și va fi o forță de inspirație pentru creativii din Benelux și rețeaua extinsă a Wunderman Thompson.”  

Sandra Bold și-a început cariera ca arhitect, dar a trecut rapid în publicitate, în București. Pe parcursul carierei ei din România a câștigat numeroase premii la festivaluri importante de publicitate precum Cannes, Clio, Eurobest și The One Show.

A contribuit de asemenea la câștigarea de către McCann România a titlurilor de ”Agenția Anului” și ”Rețeaua Anului” patru ani la rând. Din România a trecut la Publicis Londra, unde a fost aleasă în ‘Top 100 Superfemei’ al Pitch Magazine și aleasă să facă parte din programul Future Leaders al D&AD. S-a mutat la Publicis Milano în 2018. 

În plus, Sandra Bold a fost jurat în cadrul Clio (2019), The One Show (2020), Cannes Lions (2021), The New York Festivals Executive Jury (2021), Dubai Lynx (2021), ANDYs Europe and Global (2022), D&AD (2022), Golden Drum (2022), etc. 
 

Care sunt afacerile din HoReCa selectate în programul F&B Business Accelerator 

Tichetele sociale vor putea fi folosite și la Mega Image

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!