4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Servicii profesionale – savana ULTRA REZIST începe armonia de acasă, sub semnătura MullenLowe România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

MullenLowe România semnează campania de comunicare savana ULTRA REZIST cu noua tehnologie Intelligent Particles pentru Fabryo Corporation – companie a grupului AkzoNobel în România.

Campania are ca obiectiv promovarea produsului vedetă – vopseaua albă savana ULTRA REZIST – acum cu tehnologia nouă Intelligent Particles care oferă o rezistență dublă la pătare și murdărire, față de rețeta anterioară.

În primul rând, petele dificile se șterg ușor, chiar și după o perioadă mai îndelungată (zile sau săptămâni), mirosul produsului este unul redus (înainte și după aplicare), aplicarea e ușoară și fără stropiri, iar rețeta este mult mai prietenoasă cu mediul înconjurător.


savana ULTRA REZIST începe armonia de acasă, sub semnătura MullenLowe România

MullenLowe România semnează campania de comunicare savana ULTRA REZIST cu noua tehnologie Intelligent Particles pentru Fabryo Corporation – companie a grupului AkzoNobel în România.

Campania are ca obiectiv promovarea produsului vedetă – vopseaua albă savana ULTRA REZIST – acum cu tehnologia nouă Intelligent Particles care oferă o rezistență dublă la pătare și murdărire, față de rețeta anterioară.

În primul rând, petele dificile se șterg ușor, chiar și după o perioadă mai îndelungată (zile sau săptămâni), mirosul produsului este unul redus (înainte și după aplicare), aplicarea e ușoară și fără stropiri, iar rețeta este mult mai prietenoasă cu mediul înconjurător. În plus, finisajul pereților rezistă la spălări multiple.

Astfel, se poate spune că respiri ușurat când redecorezi cu savana ULTRA REZIST, atât la propriu, cât și la figurat. De aici decurge și beneficiul emoțional – savana aduce armonia în casă pentru că nu mai ai grija petelor.

Toate aceste calități ale savana ULTRA REZIST sunt ilustrate prin două spoturi TV care poartă semnătura MullenLowe România. Un TVC și un demo prezintă doi gemeni care fac totul la dublu – joaca, murdărirea, iar apoi curățarea. Joaca este în toi, murdăria își face apariția, dar curățarea e rapidă și ușoară. La finalul zilei pereții sunt fresh, iar în casă este armonie.

„savana este un brand progresist, preocupat să vină mereu cu soluții care să îi ajute pe clienții săi să își exprime creativitatea, dar și să le ușureze viața, de la actul în sine al zugrăvitului și până când pereții devin „martori” ai momentelor de relaxare, joacă, distracție. Momente care trebuie savurate din plin, fără grija acelui „aoleu, ne-a luat valul, oare mai iese pata?”.

În 2006, savana a adus în România prima vopsea albă rezistentă la pătare și murdărire, care a devenit un reper în industrie și soluția sigură pentru români, cunoscută astăzi ca savana ULTRA REZIST. În 2022, savana ULTRA REZIST evoluează și vine cu noua tehnologie Intelligent Particles. Aceasta combină macro-particulele, ce împiedică murdăria să pătrundă, cu micro-particulele care dau rezistența finisajului la spălări multiple.

Astfel, înlăturăm clienților noștri nu doar grija „oare se mai șterg petele de pe pereți?”, ci le oferim și liniștea că ele se pot șterge ușor chiar dacă nu le-au observat („s-a prelins în spatele canapelei”) sau dacă nu au avut timp câteva zile să curețe pereții.

Noua tehnologie aduce mai multe beneficii, pe care ne-am dorit să le facem cunoscute consumatorilor prin spoturile realizate pentru savana ULTRA REZIST vopsea albă, alături de echipa MullenLowe România. Îi mulțumim partenerului MullenLowe pentru soluția creativă care ne ajută să comunicăm ușor românilor toate noutățile pe care le-am pregătit pentru ei”, a declarat Alexandra Chirică, Director Strategie & Marketing, Fabryo Corporation – companie a grupului AkzoNobel în România.

„Provocarea a fost nu doar să transpunem beneficiile funcționale ale produsului în situații și gesturi firești, ușor de reținut și cu care consumatorii să rezoneze, ci, mai ales, să transmitem spiritul savana într-un beneficiu emoțional mai presus de orice calități tehnice. I-am spus “armonie în casă” și e despre copiii care își permit să fie copii, despre părinții moderni care nu se mai stresează pentru nimicuri și despre schimbarea de perspectivă, dincolo de schimbarea pereților.

Mama gemenilor vede “oportunitatea” din “criza murdăririi” și alege să-i ajute pe copiii ei să-și dezvolte potențialul, în loc să-i certe. Petele se șterg oricum ușor și mai târziu. Petele nici nu mai au rol principal pentru că nu mai reprezintă un motiv de îngrijorare”, a spus Florian Langa, Senior Copywriter, MullenLowe România.

Echipele implicate în campanie:

MullenLowe România: Silviu Antohe (Executive Creative Director), Dan Drăgan (Senior Art Director), Florian Langa (Senior Copywriter), Solomiea Mircea (Art Director), Adrian Radu (AV Director), Andra Panaitescu (Client Service Director), Anca Duță (Account Director), Silviu Clinciu (Account Manager)

Fabryo Corporation – companie a grupului AkzoNobel în România: Alexandra Chirica (Director Strategie & Marketing), Angelica Căliman (Category Marketing Manager)

Digitas România: Liderii de categorie în Auto, Bănci, Retail, Telecom, Farmacii, Clinici, DYI și Soft Drinks pentru luna iunie 2022

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!