4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Servicii profesionale – Sensiblu SRL a preluat 23 de farmacii Optifarm din ţară. Tranzacţia a fost autorizată de Consiliul Concurenţei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Sensiblu SRL face parte din grupul Penta Investments, specializat în investiții pe termen lung în diferite sectoare de activitate, printre care se numără domeniul medical, serviciile bancare, investițiile imobiliare, producția şi distribuția produselor alimentare congelate, mass-media, distribuția de cărți, jucării şi produse cosmetice... Autoritatea de concurenţă a constatat că preluarea celor 23 de farmacii Optifarm de către Sensiblu SRL nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal..

Autoritatea de concurenţă a constatat că preluarea celor 23 de farmacii Optifarm de către Sensiblu SRL nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Sensiblu SRL face parte din grupul Penta Investments, specializat în investiții pe termen lung în diferite sectoare de activitate, printre care se numără domeniul medical, serviciile bancare, investițiile imobiliare, producția şi distribuția produselor alimentare congelate, mass-media, distribuția de cărți, jucării şi produse cosmetice.

Grupul Penta Investments operează în ţara noastră lanţurile de farmacii Dr. Max şi Sensiblu, în timp ce pe piaţa comerţului cu ridicata de produse farmaceutice şi parafarmaceutice este prezent, în principal, prin Mediplus Exim SRL.

Tot vineri, 5 noiembrie, Dr. Max a lansat un nou concept de farmacie: hiper -farmacia.

Prima farmacie Dr. Max de acest fel se află la Iaşi, se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi, are 12.000 de tipuri produse și peste 80 de farmaciști și consultanți care oferă asistenţă pacienţilor.

Lanțul de farmacii Dr.Max deține, în prezent, peste 650 de farmacii în România.

Dr.Max a intrat pe piața locală la începutul anului 2020.

Lanţul de farmacii mai Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!