1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Servicii profesionale – Sodexo l-a numit în funcția de director de vânzări pe Marius Popescu, un veteran al companiei – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Mariul Popescu și-a început cariera la Sodexo România ca specialist în departamentul de Relații cu Clienții, apoi s-a mutat în departamentul de Sales, unde a deținut pe rând pozițiile de Senior Sales Reprezentative... Cred în construirea unei culturi a vânzărilor care să eficientizeze întregul proces și să le ofere clienților noștri o experiență memorabilă”, a declarat Marius Popescu, National Sales Manager... Marius Popescu (44 ani) va conduce întreaga echipa de vânzări din România și va fi responsabil de definirea strategiei de vânzări, implementarea planurilor de acțiune specifice pentru creșterea portofoliului de clienți și de motivarea angajaților... Despre Sodexo BRS România Sodexo Benefits and Reward Services este lider de piaţă în Romania in domeniul beneficiilor extra-salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor si face parte din Grupul Sodexo.

Marius Popescu (44 ani) va conduce întreaga echipa de vânzări din România și va fi responsabil de definirea strategiei de vânzări, implementarea planurilor de acțiune specifice pentru creșterea portofoliului de clienți și de motivarea angajaților, astfel încât aceștia să-și atingă obiectivele asumate, se specifică în comunicatul transmis de companie.

El va raporta către CEO și va face parte din Comitetul Executiv al societății.

Mariul Popescu și-a început cariera la Sodexo România ca specialist în departamentul de Relații cu Clienții, apoi s-a mutat în departamentul de Sales, unde a deținut pe rând pozițiile de Senior Sales Reprezentative, Area Sales Manager și National Telesales Manager. În ultimii ani doi ani, a fost Manager de Vânzări la nivel regional, pentru segmentul de companii mici și mijlocii.

El a avut o contribuție esențială în implementarea unor modele noi de vânzări, inclusiv implementarea activității de inside sales și a planului de carieră din departamentul Telesales. De asemenea, a digitalizat procesul de vânzare, asigurând o mai bună valorificare a datelor în platformele și sistemele informaționale utilizate.

Marius Popescu este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (2000) și a urmat cursurile de management ale Open University Codecs.

„Sunt bucuros să anunț promovarea lui Marius Popescu în rolul de National Sales Director. Făcând parte din Comitetul Executiv, Marius devine responsabil de dezvoltarea și execuția strategiei de vânzare. Experiența sa de peste 20 de ani în Sodexo îi oferă o perspectivă amplă și o înțelegere profundă a activității și obiectivelor noastre. Inițiativele lui Marius au contribuit semnificativ la optimizarea proceselor de vânzare ale Sodexo, precum și la creșterea performanței echipelor noastre. Marius este un lider demn de urmat, perseverent și dedicat. Îi urăm mult succes și ne bucurăm să îl avem în echipă”. a declarat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS România.

„Aștept cu nerăbdare începutul acestei noi etape din cariera mea la Sodexo. Voi continua procesele de inovație și digitalizare pe care le-am inițiat deja. Prioritatea mea este să construiesc o echipă puternică, în care obiectivele de dezvoltare individuală să fie setate de la început și urmărite pe parcursul activității. Cred în construirea unei culturi a vânzărilor care să eficientizeze întregul proces și să le ofere clienților noștri o experiență memorabilă”, a declarat Marius Popescu, National Sales Manager, Sodexo BRS România.

Despre Sodexo BRS România

Sodexo Benefits and Reward Services este lider de piaţă în Romania in domeniul beneficiilor extra-salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor si face parte din Grupul Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieții. Compania operează pe piața românească de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc deja produsele Sodexo.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!