1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Servicii profesionale – Tazz livrează telefoane de la Flip.ro în 30-90 de minute – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Clienții care comandă în București un telefon prin aplicația Tazz își vor putea primi produsele vândute de Flip.ro în aproximativ 30 – 90 de minute de la plasarea comenzii, în funcție de zona în care aceștia se află...

În plus, la prima comandă pe Flip prin Tazz, clienții primesc o extra-reducere de 100 lei la orice telefon, prin activarea voucherului „flip.ro”, valabil atât în aplicația mobilă, cât și pe site-ul Tazz.

Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon.

Tazz livrează telefoane de la Flip.ro în 30-90 de minute

Platforma de livrare rapidă Tazz și liderul pieței de telefoane recondiționate din România, Flip.ro, anunță listarea smartphone-urilor de pe marketplace-ul Flip.ro și pe Tazz.

Prin acest parteneriat, Tazz diversifică și mai mult portofoliul de produse livrate în cel mai scurt timp direct la ușa utilizatorilor săi, în timp ce Flip.ro, startup care își propune să schimbe modul în care oamenii cumpără și vând telefoane, extinde accesul clienților săi la o ofertă diversă de telefoane recondiționate.

„Încă de când ne-am lansat, ne-am propus să oferim clienților Tazz o diversitate cât mai mare și acces rapid la orice își doresc, de la mâncare la produse de supermarket, gadgeturi sau produse de îngrijire personală. Ne bucurăm că, pe lângă selecția mare de produse de la eMAG, o să adăugăm și produsele unui alt marketplace de succes din grup. Le urăm bun-venit pe Tazz prietenilor de la Flip.ro și promitem clienților Tazz o selecție foarte bună de telefoane mobile la prețuri imbatabile.”

Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer Tazz

Clienții care comandă în București un telefon prin aplicația Tazz își vor putea primi produsele vândute de Flip.ro în aproximativ 30 – 90 de minute de la plasarea comenzii, în funcție de zona în care aceștia se află. În plus, la prima comandă pe Flip prin Tazz, clienții primesc o extra-reducere de 100 lei la orice telefon, prin activarea voucherului „flip.ro”, valabil atât în aplicația mobilă, cât și pe site-ul Tazz. 

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul pe care l-am început cu Tazz. Noul canal de vânzare va face și mai accesibilă cumpărarea telefoanelor recondiționate de pe Flip. Dispozitivele pot ajunge la destinație în aceeași zi, în aproximativ o oră, o oră și jumătate de la plasarea comenzii în aplicația Tazz.”

Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro

La fel ca Tazz, și Flip.ro face parte din grupul eMAG. Telefoanele vândute pe această platformă sunt verificate și recondiționate de specialiști în peste 30 de teste. Prețul telefoanelor recondiționate este cu până la 50% mai mic în comparație cu cele ale smartphone-urilor noi.

Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon. Platforma Flip.ro oferă garanție, 30 de zile drept de retur gratuit, plată în 12 rate cu dobândă zero, transport gratuit oriunde în România, în 1-2 zile și verificarea coletului la livrare.

Banca Transilvania a emis 1,5 milioane de carduri prietenoase cu mediul

Cifră de afaceri de 766 mil. euro pentru Orange România în primul semestru din 2022

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!