1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Servicii profesionale – Telekom Mobile a lansat campania de Crăciun ”Ce mai faci?” – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Telekom Mobile continuă să își păstreze promisiunea de a realiza oferte bazate pe ceea ce-și doresc clienții – Mobil așa cum vrei, simplu și corect – lansând oferta de sărbători cu o varietate de smartphone-uri incluse în prețul abonamentelor sau în rate avantajoase pornind de la 1 euro pe lună...

”Cu această nouă campanie, lansată la nivel european de către Deutsche Telekom, ne dorim să încurajăm cât mai mulți oameni să se reconecteze cu cei dragi lor și să arătăm importanța unei întrebări atât de simple: Ce mai faci?”...

Pentru a fi mai aproape de cei dragi, Telekom Mobile le pune la dispoziție clienților telefoane incluse în abonamentele Nelimitat 7, 9, 14 sau 18, cu beneficii nelimitate (internet, minute si sms) pe teritoriul României și roaming în Spațiul Economic European.


Telekom Mobile a lansat campania de Crăciun ”Ce mai faci?”

Telekom Mobile continuă să își păstreze promisiunea de a realiza oferte bazate pe ceea ce-și doresc clienții – Mobil așa cum vrei, simplu și corect – lansând oferta de sărbători cu o varietate de smartphone-uri incluse în prețul abonamentelor sau în rate avantajoase pornind de la 1 euro pe lună.

2022 a fost un an dificil și plin de încercări pentru mulți dintre noi. Un an în care pare că tot mai mulți oameni privesc către ziua de mâine cu precauție. Acum, în pragul sărbătorilor, este cu atât mai important să fim acolo unul pentru celălalt și să ne asigurăm că cei dragi nouă sunt bine.

”Cu această nouă campanie, lansată la nivel european de către Deutsche Telekom, ne dorim să încurajăm cât mai mulți oameni să se reconecteze cu cei dragi lor și să arătăm importanța unei întrebări atât de simple: Ce mai faci?”, a declarat Andreea Cramer, director executiv comercial, Telekom Mobile.

Pentru a fi mai aproape de cei dragi, Telekom Mobile le pune la dispoziție clienților telefoane incluse în abonamentele Nelimitat 7, 9, 14 sau 18, cu beneficii nelimitate (internet, minute si sms) pe teritoriul României și roaming în Spațiul Economic European.

Compania își păstrează în continuare abordarea lansată anul trecut: aceleași abonamente şi pentru clienții rezidențiali (B2C) şi pentru cei business (B2B).

Telekom Mobile a lansat campania de Crăciun ”Ce mai faci?”

Clienții care vor opta pentru abonamentul Nelimitat 7, vor putea beneficia de smartphone-ul ZTE A72 Blade fără niciun cost suplimentar, în timp ce pentru abonamentul Nelimitat 9, Telekom Mobile le-a pregătit acestora telefonul Samsung Galaxy A04s, fără extracost.

De asemenea, unul dintre telefoanele Samsung Galaxy A23 5G, Huawei nova Y90 sau Xiaomi Redmi Note 11 va putea fi primit fără costuri suplimentare împreună cu abonamentul Nelimitat 14, în timp ce pentru abonamentul Nelimitat 18 vor putea alege între terminalele Samsung Galaxy A33 5G sau Xiaomi Note 11 Pro 5G. Oferta este dedicată atât clienților rezidențiali, cât și persoane juridice.

Pentru clienții care își doresc să achiziționeze telefoane în rate, Telekom a pregătit terminalele Huawei nova Y70, împreună cu abonamentul Nelimitat 9, la doar 1 euro în plus pe lună sau Samsung Galaxy A13, la 3 euro în plus pe lună.

Totodată, pentru abonații Nelimitat 18, Telekom Mobile are disponibile și terminalele Samsung Galaxy A53 5G, la doar 2 euro în plus pe lună sau recent lansatul Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB cu 26 euro rată lunară.

Ofertele cu telefoane incluse sunt disponibile doar în cazul portării unui număr de telefon din altă rețea sau la reînnoirea contractului de abonament pentru 24 de luni. De asemenea, ofertele cu telefoane în rate se adresează exclusiv clienților consumatori pentru contracte de abonament încheiate pentru 24 de luni.

Experiență unică în Cluj: masterclass cu Tudor Giurgiu și proiecția filmului „Metronom”

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!