5.9 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022

Servicii profesionale – Tesla continuă angajările în România. Eveniment de recrutare la București – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pe 13 decembrie 2022, Tesla Motors organizează la București evenimentul Batch Days prin care încearcă să recruteze personal calificat în zona de service și vânzări auto.

În luna august, Tesla anunța că are nevoie de un director de service care va fi responsabil cu „furnizarea unei experiențe de servicii excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”.

Ei bine, în ultima lună a acestui an, mai exact pe 13 decembrie, la București va avea loc o „Zi a Candidaților” sau „Batch Day” – care înseamnă o provocare la productivitate maximă timp de o zi.

Producătorul american de mașini electrice Tesla Motors are în plan extinderea serviciilor oferite clienților români.

În luna august, Tesla anunța că are nevoie de un director de service care va fi responsabil cu „furnizarea unei experiențe de servicii excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”.

Un alt post disponibil în vară era cel de consilier vânzări. Conform celor de la Tesla, candidatul ideal trebuie să fie un „ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă pe toată durata «călătoriei»”. În plus, consilierul ar trebui să construiască relații de durată cu clienții și să aibă „o hotărâre necruțătoare de a reuși”.

Cel de-al treilea post scos la concurs de Tesla în august a fost cel de coordonator al operațiunilor care să asigure livrarea fără probleme a vehiculelor către noii proprietari.

Ei bine, în ultima lună a acestui an, mai exact pe 13 decembrie, la București va avea loc o „Zi a Candidaților” sau „Batch Day” – care înseamnă o provocare la productivitate maximă timp de o zi. Cei implicați ar trebui să dedice o zi de muncă unui singur țel, eliminând toate distragerile, astfel încât să poată profita la maximum de acest timp în beneficiul productivității.

Practic, pe 13 decembrie, între orele 16.00 la 19.00, va avea loc la București o recrutare de personal prin care doritorii de a lucra la compania americană vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa locală Tesla, să afle detalii despre posturile disponibile și să fie intervievați la fața locului.

În cadrul acestui eveniment, Tesla Motors dorește să găsească persoane potrivite pentru rolurile de director de service, tehnician service mobil, consilier piese de schimb, specialist operațiuni și expert vânzări.

Conform Tesla Motors, „solicitanții calificați vor fi luați în considerare pentru angajare indiferent de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, vârstă, naționalitate, dizabilitate, statut, identitate de gen sau orice alt factor protejat de legile federale, statale sau locale aplicabile”.

Fără a dezvălui locul în care se va desfășura în București campania de recrutare, cei de la Tesla solicită doritorilor să trimită un CV în limba engleză urmând ca doar cei selectați de echipa de recrutare să primească o invitație cu mai multe detalii.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!