32.9 C
București
sâmbătă, august 13, 2022

Servicii profesionale – Zyxel numește un nou director de marketing pentru zona EMEA – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul tehnologiei, Kevin aduce o mulțime de cunoștințe din industrie în noua sa poziție.

După ce s-a alăturat echipei Zyxel Networks în 2015 ca Technical Presales Engineer, Kevin s-a orientat spre lumea dezvoltării pieței când a fost numit director de dezvoltare de marketing EMEA pentru soluții wireless și cloud pentru enterprise...

Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe2 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Zyxel numește un nou director de marketing pentru zona EMEA

Cel mai important furnizor de rețelistică bazată cloud, Zyxel Networks, anunță că l-a numit pe Kevin Drinkall în funcția de director de marketing și strategie GTM pentru regiunea EMEA. Numirea vine pe măsură ce compania își continuă strategia de creștere în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul tehnologiei, Kevin aduce o mulțime de cunoștințe din industrie în noua sa poziție. După ce s-a alăturat echipei Zyxel Networks în 2015 ca Technical Presales Engineer, Kevin s-a orientat spre lumea dezvoltării pieței când a fost numit director de dezvoltare de marketing EMEA pentru soluții wireless și cloud pentru enterprise.

Debutând în noul său rol, Kevin a condus lansarea noii campanii „Just Connect”, care prezintă puterea platformei centralizate de management bazate pe cloud a Zyxel, Nebula Together. Nebula permite utilizatorilor să configureze, să monitorizeze și să gestioneze o gamă largă de soluții wireless, cu fir, de securitate și acces wireless fix într-un singur centru de control gestionat centralizat.

Kevin Drinkall, director de marketing și strategie GTM pentru EMEA al Zyxel

La numirea sa în funcție, Kevin Drinkall, director de marketing și strategie GTM pentru EMEA, a declarat: „Zyxel și-a creat o reputație excelentă în rândul clienților și distribuitorilor din întreaga Europă datorită calității din gama noastră de soluții de rețelistică și a nivelului excelent de suport disponibil clienților noștri. Ne propunem în permanență să îmbunătățim în permanență soluțiile pe care le oferim utilizatorilor SOHO, startup-urilor, întreprinderilor mici și mari, soluțiile de rețea de care au nevoie.

Sunt încântat să pășesc în poziția de director de marketing EMEA în această perioadă interesantă din călătoria Zyxel, pe măsură ce continuăm să lucrăm cu clienții noștri pentru a oferi soluții intuitive și puternice de rețea în cloud pentru a le oferi noi oportunități de dezvoltare a business-ului.”

Despre rețelele Zyxel

Zyxel Networks oferă soluții de rețea și securitate de top pentru utilizatorii din mediul business și casnici. Soluția sa de rețea cloud Nebula simplifică călătoria către o rețea sigură și fiabilă și protejează fără probleme utilizatorii de amenințările la adresa securității rețelei. Zyxel colaborează cu rețeaua sa de parteneri pentru a deservi peste un milion de afaceri pe2 150 de piețe, cu peste 100 de milioane de dispozitive de conectare.

Asociația H.appyCities a lansat DES Hub -platforma colaborativă de urmărire a digitalizării României

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!