0.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Articole recente

Reclama ta aici!cursuri online vanzari, performanta vanzari

Incedo Business by ASSA ABLOY – Controlul accesului devine mai agil, mai simplu și personalizat

Tendința de migrare către clădirile inteligente și utilizarea tehnologiilor integrate înregistrează o creștere accelerată în ultimii ani, mai ales în rândul companiilor care doresc să beneficieze de valoarea adăugată atunci când investesc în digitalizare. Din ce în ce mai mult, controlul accesului este văzut ca o parte esențială a acestei schimbări. Dincolo de faptul că adaugă un grad ridicat de securitate și siguranță unei locații, vine în întâmpinarea nevoile diferite de acces a diferitelor persoane, prin puncte de acces și la momente diferite.

Fie că se folosește de prezența unor persoane în zonele de acces, sau că se bazează pe numărul de persoane din anumite părți ale clădirii, natura tranzacțională a controlului accesului îl face un element esențial al strategiilor de securitate și digitalizare ale vremii.

Pentru multe companii, în special pentru cele mici și mijlocii, investiția într-un sistem de control al accesului inteligent a exclus o serie de beneficii cu valoare adăugată. Cu toate acestea, combinând designul inovator și serviciile bazate pe cloud, este posibilă furnizarea de funcționalități avansate într-un pachet eficient și rentabil din punct de vedere al costurilor asociate.

În acest sens, ASSA ABLOY România, filiala a grupului suedezo – finlandez cu același nume, dar si unul dintre jucătorii de top ai pieței de soluții de acces, propune Incedo Business. Sistemele din această suită au fost proiectate pentru a oferi ușurința în folosire, flexibilitatea și adaptabilitatea cerute la tot pasul în noua eră a tehnologiei.  Ușor de extins și scalabil la infinit, se instalează și actualizează rapid, oferind rezultate imediate. De asemenea, se poate adapta celor mai recente modificări tehnologice, combinând în mod intuitiv puncte de acces sigure și conectate cu tehnologii de identificare inteligente, pentru o soluție de viitor.

Platforma Incedo Business de la ASSA ABLOY oferă 3 opțiuni unice de management al sistemului – Lite, Pro și Cloud – proiectate pentru a oferi fiecărui client o soluție ușor de extins, concentrată pe nevoile de securitate ale acestuia. Indiferent de mărimea sau tipul proprietății ce trebuie securizată, Incedo Business oferă o opțiune flexibilă de management al sistemului.

Incedo Business Lite este varianta starter propusa de ASSA ABLOY. Dedicată sistemelor mici, aceasta nu necesită PC dedicat precum alte sisteme tradiționale.  De asemenea, poate gestiona accesul până la 1.000 de persoane și 32 de uși, oferind, în același timp, o configurare rapidă.

Cea de-a doua variantă propusă de companie, Incedo Business Pro, este o soluție puternică, scalabilă, ce se integrează ușor și permite un număr ridicat de sisteme de închidere wifi și cu cablu. Această soluție oferă acces pentru până la 300.000 de persoane și oferă avantajul unor raportări personalizate. În plus, oferă controlul accesului în lift și interblocarea automată a ușilor.

Incedo Business Cloud este un sistem de control al accesului bazat pe cloud, ușor de utilizat. Permite utilizatorilor să se conecteze prin orice tip de dispozitiv în rețea și nu este necesar un PC sau o stație de lucru dedicată, iar gradul de flexibilitate crește în acest fel.

Un mare avantaj este faptul că utilizatorii pot primi permisiuni de acces personalizate și personalizabile. De asemenea, mai multă flexibilitate în configurarea grupurilor de acces ajută companiile să implementeze politici de securitate la un nivel mai ridicat și foarte agil.

Fiind bazat pe cloud, Incedo Business Cloud oferă beneficii precum instalare simplificată și elimină investiția inițială în servere și software. Mai mult de atât, problemele de licențiere software sunt eliminate, la fel ca și întreținerea continuă. Acest lucru este extrem de benefic și contribuie la sporirea securității companiilor deoarece nu există  timpi de nefuncționare.

Instalarea și configurarea este și ea foarte facilă, fiind folosită o interfață grafică web ușor de utilizat. Incedo Business Coud folosește stocarea datelor în cloud pentru a permite accesul de pe orice dispozitiv autorizat. Conștienți de importanța securității datelor, serviciile cloud ASSA ABLOY mențin un Sistem de management al securității informațiilor care este certificat conform standardului ISO/IEC 27001, pentru a asigura cele mai înalte niveluri de control al securității pentru operațiunile în desfășurare ale serviciilor software de management Cloud.

Soluțiile de control acces Incedo Business sunt, în primul rând, sigure, dar mai ales agile. Indiferent că este vorba de companii aflate la început de drum, sau de business-uri complexe, cu mii de angajați, Incedo Business este soluția ideală atunci când se dorește nu doar digitalizarea proceselor de control acces, ci și ușurintă în folosire și instalare și raportări precise.  Poți afla mai multe detalii aici.

ASSA ABLOY
ASSA ABLOY, companie suedezo - finlandeză, este liderul global în soluții de acces, dedicat satisfacerii nevoilor utilizatorilor finali de securitate, siguranță și confort. De la înființarea sa, în 1994, ASSA ABLOY a crescut dintr-o companie regională într-un grup internațional cu aproximativ 51.000 de angajați, operațiuni în peste 70 de țări și vânzări de aproape 9,4 miliarde de Euro. Pe segmentul de securitate electromecanică, Grupul are o poziție de lider în domenii precum controlul accesului, tehnologia de identificare, automatizarea intrărilor și securitatea hotelieră. ASSA ABLOY a intrat pe piața din România în 1994, prin preluarea Urbis - marcă recunoscută a produselor de securitate din România. Cu o expertiză de peste 45 de ani, ASSA ABLOY România activează cu succes pe piața sistemelor de închidere din România, oferind produse la standarde de calitate și durabilitate ASSA ABLOY. Forţa ASSA ABLOY constă în portofoliul de mărci divers, care include unele din cele mai cunoscute şi mai de încredere nume din industria sistemelor de închidere: Yale, ABLOY, effeff, FAB, HID, Mercor, Mul-T-Lock, TESA, dar și altele. Pe plan local, ASSA ABLOY România comercializează soluții de acces prin divizia Opening Solutions. Grupul ASSA ABLOY deține, de asemenea, o unitate de producție la București - centru de excelență regional în Europa de Est pentru fabricarea broaștelor. Grupul mai este prezent, în Romania, prin încă două divizii – ASSA ABLOY Entrance Systems și ASSA ABLOY Global Solutions.
-
-

Disclaimer: Management Pro nu își asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate prin intermediul advertorialelor. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului.

Articole similare

Reclama ta aici!virtualboard, studii de piata

Podcasts

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!