13.8 C
București
sâmbătă, aprilie 1, 2023

1. ARTICOLE DE TIP ADVERTORIAL

Vrei imaginea companiei în fața publicului țintă?

Promovarea este critică în creșterea vizibilității unei afaceri, iar a ajunge periodic în atenția publicului-țintă poate fi realizat rapid, ieftin și ușor prin articole de informare sau de promovare în platforme care catalizează prezența cât mai multor decidenți și influențatori. Cu ManagementPRO ești consecvent în promovarea afacerii, având posibilitatea de a publica articole de informare cu privire la evoluția companiei, evoluțiile pieței sale, schimbări la nivelul top managementului, lansarea unui produs sau serviciu nou ori comunicări privind organizarea de evenimente, re-brandingul companiei sau rezultatele unui cercetări inovatoare în domeniul de activitate.

Promovează-ți brandul și diferențiatorii competitivi!

Indiferent de frecvența cu care comunici vei găsi un pachet care să se potrivească afacerii tale. Pentru publicarea de conținut cu caracter comercial personalizat, de prezentare a brandului, produselor și serviciilor companiei, ne poți contacta folosind formularul de contact (selectând categoria Publicitate Advertoriale).

2. PROMOVARE PRIN BANNERE

O imagine spune mai mult decât 1.000 de cuvinte

Pentru a ne asigura că afacerea ta are o expunere cât mai mare am selectat pentru tine cele mai relevante formate de bannere destinate promovării online. Economisești timp și bani, concentrându–te pe categoriile de articole cele mai atractive pentru decidenții vizați de tine.

Unde sunt plasate bannerele?

promovarea afacerii, promovarea companiei, advertoriale, bannere, publicitate online

Alege formatul care ți se potrivește!

promovarea afacerii, promovarea companiei, advertoriale, bannere, publicitate online

sau alege un Abonament, pentru a eficientiza promovarea

promovarea afacerii, promovarea companiei, advertoriale, bannere, publicitate online

Pentru display de bannere costurile de promovare depind de format, numărul de afișări sau numărul de luni de abonament. Pentru detalii și informații suplimentare ne poți contacta folosind formularul de contact (selectând categoria Publicitate Bannere).

ARTICOLE RECENTE

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!