0.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Articole recente

Reclama ta aici!cursuri online vanzari, performanta vanzari

Soluțiile REALWORLD accelerează transformarea digitală

Tehnologia digitală ne transformă viața, iar digitalizarea serviciilor publice devine un imperativ. Sectorul privat a ridicat în mare parte ștacheta experienței clienților, iar oamenii se așteaptă ca și sistemul public să țină pasul, oferind la rândul său beneficii tangibile. Spre deosebire de birourile fizice, cele digitale sunt deschise publicului 24/7. Interacțiunile digitale consumă mai puțin timp pentru oameni și reduc sarcina administrativă asupra companiilor, ceea ce poate ajuta la sprijinirea afacerilor pe măsură ce economiile își vor reveni după efectele pandemiei. În plus, automatizarea gestionării solicitărilor crește semnificativ productivitatea, reducând întârzierile și eliberând resurse pentru alte priorități. Angajații din sectorul public pot beneficia, de asemenea, de pe urma digitalizării având mai puține sarcini repetitive și niveluri mai ridicate de satisfacție în muncă.

Astfel, transformarea digitală a administrațiilor publice reprezintă o modalitate de a oferi servicii mai rapide, mai ieftine și mai bune. Odată cu legea interoperabilității se schimbă paradigma și se creează o infrastructură digitală integrată la nivelul administrației publice din România. Acest lucru marchează intrarea într-o nouă eră, în care rolul hârtiei este preluat de sisteme informatice. Dar, cheia succesului va fi o abordare coordonată, unitară, integratoare, cu implicarea celor mai buni furnizori care să livreze soluțiile optime și să fluidizeze procesul în ansamblul său.

“Abordarea propusă de Realworld Eastern Europe nu vine să schimbe sistemele deja integrate și cu care oamenii sunt obișnuiți, ci oferă soluția de a integra complet aceste sisteme deja funcționale. De a aplica perspectiva macro, de a aduce la un loc și a conecta toate sistemele existente deja, cu marele avantaj  că, în acest fel, nici resursa umană nu este destabilizată de introducerea de noi sisteme“, a menționat Bogdan Hebean, Managing Director Realworld Eastern Europe.

Realworld Eastern Europe este, în primul rând, un integrator de soluții software: un ecosistem IT integrat end-to-end. De exemplu, soluția ESB (Enterprise Service Bus) dezvoltată de Realworld Eastern Europe, denumită Data Transit Systems (DTS), promite să schimbe modelul de interconectare și expunere a datelor mai ales în contextul promulgării legilor interoperabilității și Open Data. DTS permite exploatarea facilă a mai multor surse de date, agregarea acestora din diferite formate în mod eficient și sigur, indiferent de locația sau numărul de utilizatori care accesează datele.

“De obicei, peste 65% din eforturile de integrare a datelor sau migrație eșuează tocmai din cauza problemelor tehnice și de faptul că adesea volume masive de date sunt blocate în aplicații complexe greu de accesat. O soluție precum DTS creează însă o arhitectură software centrală care este capabilă să conecteze și să transmită fără probleme date între sisteme și software, propunând o integrare hibridă complet funcțională. În plus, reduce cu până la 90% timpul de implementare și exclude din ecuație cu până la 90% partea de programare”, a precizat Adrian Lici, Head of System Integration Realworld EE.

Realworld EE este un facilitator de transformare digitală, un furnizor de servicii și soluții perfect pliate pe nevoile companiilor, care creează punți de legătură și acces prin care atât sistemele vechi, cât și cele noi pot comunica, ceea ce conduce automat la funcționarea sistemelor într-o manieră unitară și fluidă, contribuind la eficiența operațională, dar și la simplificarea interacțiunii dintre instituții, autorități, companii, publicul larg.

Alte soluții furnizate de Realword EE care contribuie la accelerarea digitalizării sunt GE Smallworld – o soluție de asset management care răspunde nevoilor de inventariere și documentare a rețelelor, oferind în același timp o suită de module funcționale care adresează întreg spectrul de procese de afaceri: planificare și proiectare, construcție, exploatare și întreținere. Soluția a fost deja implementată de către echipa din România în cadrul principalilor operatori telecom din România, Germania, Elveția, Marea Britanie. Cortex este o altă soluție de automatizare inteligentă și de orchestrare de procese. În cazul Mapidea vorbim de o altfel de geografie care permite o mapare amplă a spațiului și furnizează o serie de indicatori ce facilitează utilizatorilor luarea celor mai bune și rapide decizii de business având în spate întreaga perspectivă geografică. Maintenance Connection este un software robust de întreținere a activelor care poate produce economii de milioane de dolari.

Mai multe informații despre soluțiile de digitalizare ale Realworld EE puteți afla de aici.

REALWORLD SYSTEMS
Realworld Eastern Europe, companie fondată în 1998, este parte din holding-ul olandez Realworld Systems, cu prezență în Olanda, Marea Britanie, Germania, Ungaria, România, Africa de Sud, Indonezia, Australia și SUA. Compania oferă servicii profesionale şi soluții GIS pentru organizațiile care dezvoltă şi operează reţele şi infrastructuri pentru servicii publice distribuite geografic, ca de exemplu: telecomunicaţii, alimentare cu apă şi canalizare, transportul şi distribuţia energiei electrice şi a gazului. În plus, compania dezvoltă și livrează soluții de gestionare a mentenanței și de digitalizare. Unul dintre principalele benficii aduse de Realworld Eastern Europe este viteza de reacție și oferirea de soluții axate pe problemele specifice ale fiecărui client în parte. De asemenea, compania se remarcă drept un partener pe termen lung pentru clienții cu care lucrează, oferind stabilitate și înțelegerea profundă a provocărilor acestora. Realworld Eastern Europe dispune de o echipă de consultanți cu o experienţă de peste 20 de ani în achiziţionarea şi prelucrarea datelor geospaţiale, precum şi dezvoltarea şi implementarea de soluţii GIS pentru clienţii din întreaga lume.
-
-

Disclaimer: Management Pro nu își asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate prin intermediul advertorialelor. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului.

Articole similare

Reclama ta aici!virtualboard, studii de piata

Podcasts

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!