12.7 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022

Articole recente

Reclama ta aici!cursuri online vanzari, performanta vanzari

Asociația BookLand a renovat 37 de școli rurale în ultimii doi ani. Anul acesta urmează încă 25 de școli

82% dintre școlile rurale din România au fost construite înainte de 1970, 17% nu au acces la o sursă autorizată de alimentare cu apă, 20% nu au toalete în incinta școlii, 25% folosesc sobele ca principală sursă de încălzire, 50% nu au săli de sport, 40% nu au bibliotecă… și problemele continuă.

Dacă un mic ONG ca Asociația BookLand a reușit să renoveze în doi ani 37 de școli cu un buget infim, coalizând în jurul acestei misiuni (aparent imposibile) peste 300 companii care au sponsorizat renovarea acestora cu bani, materiale de construcții sau servicii, înseamnă că SE POATE!

Ultimele școli predate recent la cheie

Deja avem deschise 9 șantiere în paralel! Însă, să vă arătăm ce școli a renovat Asociația BookLand în ultimele săptămâni, avându-l alături pe actorul Vasile Calofir:

Urmează încă 25 școli renovate în 2022!

Anul acesta vor renova încă 25 de școli! Ce ziceți, le sunteți alături?

Daca vrei să contribui și TU la normalitatea în educație pentru copiii din mediul rural, completează formularul (îl așteptăm cu drag pe office@book-land.ro sau pe whatsapp 0749.019.973).

https://book-land.ro/wp-content/uploads/2021/06/Formular-230_Asociatia_Bookland-2022.pdf

Actualmente 99,3% din veniturile Asociației BookLand provin din sponsorizările companiilor care redirecționează cei 20% din impozitul pe profit/venit. Dacă reprezentați o companie și considerați că îi puteți ajuta cu bani / materiale / servicii, vă rugăm scrieți-le pe office@book-land.ro! Haideți să vorbim de fapte bune cu 0 costuri prin care să schimbați destinul multor generații de copii de la sat, acordându-le șansa la o educație în condiții civilizate!

Disclaimer: Management Pro nu își asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate prin intermediul advertorialelor. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului.

Articole similare

Reclama ta aici!virtualboard, studii de piata

Podcasts

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!