12.6 C
București
joi, martie 23, 2023

Articole recente

Reclama ta aici!cursuri online vanzari, performanta vanzari

Cele 6 mari beneficii ale remodelării noninvazive

Pierderea grăsimii corporale și menținerea greutății și a tonusului sunt printre cele mai dificile bătălii pe care oamenii le duc și totodată motivul pentru care există atât de multe diete, proceduri chirurgicale și ghiduri pentru slăbit. Daca îmbunătățirea alimentației și a stilului de viață ajută și sunt necesare, uneori nu sunt și suficiente, oamenii apelând la proceduri de remodelare corporală chirurgicale sau nechirurgicale, invazive sau noninvazive.

Dacă ești și tu în căutarea unei proceduri de remodelare corporală și încă nu ai decis pe care să o alegi, îți prezentăm 6 beneficii majore ale tehnicilor noninvazive.

Sunt tratamente rapide și confortabile

Un alt mare avantaj al remodelării corporale noninvazive este acela că este rapidă și confortabilă. De asemenea, este un tratament sigur care te ajută în lupta împotriva grăsimilor, durează maximum o oră și este o alternativă rapidă la procedurile chirurgicale care pot dura chiar și câteva ore.

Sunt tratamente eficiente

Deseori, pe fese, burtică sau pe partea superioară a brațelor, există buzunare de grăsime care nu se pot înlătura prin dietă sau exerciții fizice. Însă, cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporală se pot îmbunătăți considerabil toate aceste zone, pielea devenind mai fermă și mai elastică iar musculatura mai tonifiată. În plus, se poate apela la metode combinate care lucrează simultan pe mai multe planuri.

Sunt atât de accesibile la LOCOSLIM!

Chirurgia plastică este costisitoare și nu este utilă în cazul în care persoana are un sistem imunitar deficitar, afecțiuni care cresc riscurile intervențiilor sau, pur și simplu, nu se califică pentru operație. Pe de altă parte, soluțiile de remodelare corporală noninvazive sunt accesibile pentru toată lumea. Restricțiile și contraindicațiile sunt foarte puține, iar preturile sunt chiar ok.

Vino la LOCOSLIM și testează echipamentele noastre începând cu 4,99 lei/ședință de 30 minute!

Oferă rezultate vizibile pe termen lung

Întrucât remodelarea corporală noninvazivă vizează doar celulele adipoase și nu afectează mușchii, pielea, vasele de sânge sau nervii, precizia este mai mare decât în cazul tratamentelor chirurgicale. În plus, efectele sunt vizibile după prima ședință și, dacă se adoptă o dietă adecvată și un stil de viață sănătos, se vor menține pe perioade îndelungate.

Puține riscuri

Remodelarea corporală noninvazivă nu implică proceduri chirurgicale, stres fizic asupra țesutului corpului, sângerare sau anestezie generală. De aceea, nu există complicații postoperatorii precum infecțiile, creșterea rapidă în greutate, durerea extremă, hipoglicemia, ulcere, litiaza biliară, greața sau vărsături.

Recuperarea mai ușoară și mai rapidă

Remodelarea corporală noninvazivă nu va necesita ulterior perioadă de recuperare așa cum se întâmplă în urma operațiilor chirurgicale care te pot tine în pat chiar și câteva săptămâni.

Există însă și proceduri de remodelare corporală care nu au efecte adverse, precum cele realizate cu aparatele M FIT, L FIT, R FIT sau B FIT de care poți beneficia la centrul de remodelare corporală LOCOSLIM. În urma ședințelor cu aceste aparate, nu ai nevoie deloc de recuperare, putând să îți reiei imediat activitatea obisnuită. Pentru mai multe informații cu privire la beneficiile remodelării corporale neinvazive sau pentru a vă programa pentru testarea unor echipamente extrem de performante începând cu doar 4,99 lei/ședință, accesați site-ul LOCOSLIM, www.locoslim.ro!

LOCOSLIM
Suntem primul centru de remodelare corporală low-cost cu focus pe accesibilitate, rezultate și calitate, un concept unic în România. Oferim servicii adaptate bugetelor clientelor noastre și credem cu tărie că rezultatele excelente și calitatea în remodelarea corporală pot fi accesibile cât mai multor femei! Promovăm tehnologii și echipamente inovative, de ultimă generație, două dintre ele, R FIT (dispozitiv profesional pentru masaj anticelulitic, tonifiere și drenare) și B FIT (dispozitiv de remodelare prin pedalare dotat cu vacuum și infrared) fiind produse de noi, în România. Avem o viziune ambițioasă. Ne dorim nu doar să consolidăm conceptul, ci și să-l dezvoltăm în mai multe direcții. Vom deschide noi centre în București, astfel încât accesibilitatea serviciilor noastre, a tarifelor, să fie completată de accesibilitatea dată de proximitate. | LOCOSLIM Victoriei, str. Dr. Constantin Caracaș nr. 39, sector 1 | Facebook & Instagram: locoslimromania
Liviu Ciobanu, manager dezvoltare

Disclaimer: Management Pro nu își asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate prin intermediul advertorialelor. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului.

Articole similare

Reclama ta aici!virtualboard, studii de piata

Podcasts

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!