7 C
București
marți, martie 28, 2023

Articole recente

Reclama ta aici!cursuri online vanzari, performanta vanzari

Cele patru metode noninvazive pentru remodelare corporală de care poți beneficia la LOCOSLIM

Eliminarea celulitei, obținerea siluetei dorite, a musculaturii tonifiate și a pielii netede nu sunt întotdeauna ușor de realizat. Chiar dacă femeile sunt atente la alimentație și au o rutină regulată de exerciții fizice în care se implică intens, tot mai rămân zone inestetice pe coapse, burtică și pe partea superioară a brațelor care se încăpățânează să nu se amelioreze.

Din fericire, acum poți găsi la LOCOSLIM cele patru echipamente moderne de remodelare corporală noninvazive care te pot ajuta considerabil:

M FIT reduce țesutul adipos și creste masa musculară fară efort fizic

M FIT combină tehnologia undelor electromagnetice de înaltă intensitate cu radiofrecvența și te ajută simultan să arzi grăsimile și să îți dezvolți musculatura cu până la 16%. Contracțiile musculare pe care aparatul le produce sunt extrem de eficiente pentru zona abdominală, fese, picioare și brațe și contribuie la tonifierea corpului și definirea unor forme frumoase și atrăgătoare.

În același timp, aparatul acționează termic în stratul profund al pielii, reducând țesutul adipos cu până la 19%, stimulând producerea naturală de colagen și elastină, strângând pielea și ameliorând celulita, vergeturile și cicatricile. Prin urmare, M FIT este un aparat care lucrează simultan pe două direcții, rezultatele fiind vizibile chiar după prima ședință. De asemenea, este noninvaziv, sigur și nedureros, nu are efecte secundare și este confortabil în utilizare.

Testează și tu cele două tehnologii M FIT, care reduc țesutul adipos și cresc masa musculară fără efort, în același timp, pentru numai 59,99 lei/ședință!

L FIT (Lipolaserul 5D), o alternativă noninvazivă ideală pentru liposucție

O altă metodă eficientă și noninvazivă de remodelare corporală pusa la dispoziție de LOCOSLIM este cea oferită de aparatul L FIT care ajută la reducerea celulitei și a țesutului adipos, efectele fiind vizibile după prima ședință. Noutatea tehnologiei constă în folosirea a 5 unde de laser diferite. Acestea acționează doar asupra celulelor adipoase și a celulitei, fără a afecta mușchii, pielea, nervii sau vasele de sânge. Tratamentul nu are efecte adverse și nu necesită timp de recuperare, fiind sigur, nedureros și confortabil.

Vrei să obții rezultate spectaculoase în reducerea circumferinței și eliminarea celulitei cu L FIT? Vino la LOCOSLIM și poți încerca L FIT cu doar 49,99 lei/ședință de 30 minute!

R FIT este specialistul tău în masaj anticelulitic!

Dacă ești în căutarea unei soluții noninvazive, confortabilă și eficientă pentru tonifierea musculară și ameliorarea celulitei, trebuie neapărat să testezi aparatul R FIT!

Acesta combină armonios efectele benefice ale masajului anticelulitic cu cel de drenaj limfatic, de relaxare și de tonifiere musculară și este dotat cu role pentru masaj, având funcții pentru cromoterapie și tratament cu lampă infrared.

Aparatul are efecte remarcabile în activarea metabolismului și pierderea kilogramelor în exces, în îmbunătățirea circulației limfei și sângelui. La toate aceste beneficii se adaugă eliminarea toxinelor din organism, eliminarea aspectului inestetic de coajă de portocală, creșterea supleții, elasticității și fermității pielii.

Profita și tu de tarifele promoționale R FIT, începând cu doar 4.99 lei pe ședință!

B FIT este dispozitivul viitorului în remodelarea corporală noninvazivă

Am ajuns la un aparat de remodelare corporală care implică pedalarea din poziția orizontală. Aparatul B FIT este dotat cu un scaun special creat pentru a menține postura optimă și a favoriza utilizarea intensă a musculaturii în timpul exercițiilor. Exercițiile se desfășoară într-o incintă dotată cu lampa infrared și sigilată cu vacuum, fiind extrem de eficiente pentru cei care vor să slăbească prin mișcare sau să se recupereze după un efort susținut. Aparatul se bazează pe modul în care stimularea metabolismului previne acumularea grăsimilor în organism, facilitează detoxifierea, ameliorează celulita și ajută considerabil în lupta cu greutatea în exces.

Testează acum B FIT la LOCOSLIM începând cu numai 59,99 lei!

LOCOSLIM
Suntem primul centru de remodelare corporală low-cost cu focus pe accesibilitate, rezultate și calitate, un concept unic în România. Oferim servicii adaptate bugetelor clientelor noastre și credem cu tărie că rezultatele excelente și calitatea în remodelarea corporală pot fi accesibile cât mai multor femei! Promovăm tehnologii și echipamente inovative, de ultimă generație, două dintre ele, R FIT (dispozitiv profesional pentru masaj anticelulitic, tonifiere și drenare) și B FIT (dispozitiv de remodelare prin pedalare dotat cu vacuum și infrared) fiind produse de noi, în România. Avem o viziune ambițioasă. Ne dorim nu doar să consolidăm conceptul, ci și să-l dezvoltăm în mai multe direcții. Vom deschide noi centre în București, astfel încât accesibilitatea serviciilor noastre, a tarifelor, să fie completată de accesibilitatea dată de proximitate. | LOCOSLIM Victoriei, str. Dr. Constantin Caracaș nr. 39, sector 1 | Facebook & Instagram: locoslimromania
Liviu Ciobanu, manager dezvoltare

Disclaimer: Management Pro nu își asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate prin intermediul advertorialelor. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului.

Articole similare

Reclama ta aici!virtualboard, studii de piata

Podcasts

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!