7 C
București
marți, martie 28, 2023

Articole recente

Reclama ta aici!cursuri online vanzari, performanta vanzari

La LOCOSLIM îți permiți servicii super accesibile de remodelare ca să arăți precum o vedetă internațională!

Majoritatea celebrităților pe care le vedem pe marile ecrane au apelat la servicii de remodelare corporală pentru fizicul pe care îl au în ziua de astăzi. Sportul și alimentația joacă, de asemenea, un rol important în felul în care se dezvoltă corpul nostru, însă uneori ne dorim ca procesul să fie mai rapid, astfel că sesiunile de remodelare corporală sunt ideale pentru cei ce doresc să ajungă la rezultatele dorite mai rapid.

Cu siguranță fiecare dintre noi a admirat fizicul unei persoane publice care, în aparență, poate părea perfectă. Cum bine știm, fiecare corp este frumos în felul său, însă, pentru a ne construi o imagine pozitivă asupra propriului corp, este necesar să ne implicăm în procesul de modelare al acestuia.

Iată care sunt metodele folosite de cele mai apreciate celebrități pentru a avea un corp de invidiat:

Olivia Wilde și masajul anticelulitic

Olivia Wilde este una din vedetele care au apelat la masajele anticelulitice pentru a ajunge la corpul dorit. Pe lângă o dietă bine pusă la punct, ea consideră că masajele sunt foarte benefice pentru îndepărtarea problemelor de la nivelul pielii.

Dispozitivele R FIT sunt perfecte pentru persoanele care își doresc un corp tonifiat, cu mai puțină celulită, folosind razele infraroșii. R FIT aduce o mulțime de beneficii pentru corp, de la îmbunătățirea circulației sângelui și a flexibilității mușchilor, până la activarea metabolismului, grăbind procesul de pierdere în greutate.

Poți profita și tu de tarifele promoționale R FIT, începând cu doar 4.99 lei pe ședință, și etalează-ți corpul de vedetă pe plajă!

Poți să faci mușchi chiar și în afara salii de fitness, fără efort!

Multe persoane au apelat în ultimii ani la saloane de remodelare corporală pentru a grăbi procesul de creștere a mușchilor. Grupele de mușchi principale pe care aparatele le vizează sunt fesierii, abdomenul, brațele și picioarele.

Aparatele M FIT combină tehnologia HIFEM (tehnologia cu unde electromagnetice de înaltă intensitate) și RF (radiofrecvență) pentru arderea grăsimii și sculptarea cu rezultate rapide a mușchilor. Printre celebritățile care au declarat că adoră să utilizeze aparatele ce folosesc tehnologia HIFEM se regăsește și Megan Fox, celebra actriță din Jennifer’s Body și Transformers.

Și Drew Barrymore, mămică de la Hollywood, a declarat că după sarcina sa metabolismul său a avut de suferit, astfel că, oricât încerca să facă sport, rezultatele dorite nu apăreau, apelând în final la tehnologia HIFEM. Nici Kim Kardashian nu se teme să recunoască faptul că un trup ca al său necesită extrem de multă grijă și tratamente repetate, apelând la rândul ei la ședințe de îngrijire corporală unde se folosește tehnologia HIFEM.

Testează și tu cele două tehnologii M FIT, care reduc țesutul adipos și cresc masa musculară fără efort, în același timp, pentru numai 59,99 lei/ședință!

Lipolaserul este unul din aparatele preferate ale mămicilor celebre de la Hollywood! Îl poți găsi și în București, la niste tarife super accesibile, doar la LOCOSLIM!

Noile tehnologii au reușit performanța de a le putea oferi persoanelor ce își doresc remodelare corporală servicii mai rapide și mai sigure. Lipolaserul L FIT este printre cele mai eficiente metode de a obține rezultatele dorite privind remodelarea corporală, fiind o alternativă non-invazivă a liposucției.

Deoarece reduce celulita și țesutul adipos, ba mai mult, poate avea chiar rezultate imediate, celebritățile au preferat să apeleze la acest tip de tratament pentru a-și menține fizicul suplu. Un alt motiv pentru care această procedură a devenit foarte populară în rândul celebrităților este siguranța pe care o oferă, lipsa durerilor în timpul și după ședințe și, nu în ultimul rând, lipsa apariției complicațiilor.

Kate Gosselin este una din celebritățile care au apelat la proceduri de liposucție cu laser. Ea a început ședințele după a doua naștere, dorind să revină la corpul pe care îl avea înainte de cele două sarcini. Cu siguranță Kate se bucură în acest moment de un fizic de invidiat la cei 47 de ani ai săi.

Vrei să obții rezultate spectaculoase în reducerea circumferinței și eliminarea celulitei cu L FIT? Vino la LOCOSLIM Victoriei și îl poți încerca cu doar 49,99 lei pentru o ședință de 30 minute!

Cum arată viitorul în remodelarea corporală?

Un nou echipament a fost lansat în domeniul remodelării corporale. B FIT este un aparat destinat persoanelor care își doresc să slăbească și să se tonifieze cu ajutorul mișcării. Având mai multe tehnologii incorporate, procesul de remodelare va fi unul rapid și sigur.

Dispozitivul presupune remodelare prin pedalare în poziție orizontală, foarte confortabilă. Designul aparatului este special creat pentru a menține poziția optimă a coloanei în timpul utilizării, având și scopul de a încuraja mușchii să fie utilizați la intensitate maximă în timpul mișcării. B FIT este dotat cu lampa infrared și este sigilat cu vacuum. Testează acum B FIT la LOCOSLIM începând cu numai 59,99 lei!

LOCOSLIM
Suntem primul centru de remodelare corporală low-cost cu focus pe accesibilitate, rezultate și calitate, un concept unic în România. Oferim servicii adaptate bugetelor clientelor noastre și credem cu tărie că rezultatele excelente și calitatea în remodelarea corporală pot fi accesibile cât mai multor femei! Promovăm tehnologii și echipamente inovative, de ultimă generație, două dintre ele, R FIT (dispozitiv profesional pentru masaj anticelulitic, tonifiere și drenare) și B FIT (dispozitiv de remodelare prin pedalare dotat cu vacuum și infrared) fiind produse de noi, în România. Avem o viziune ambițioasă. Ne dorim nu doar să consolidăm conceptul, ci și să-l dezvoltăm în mai multe direcții. Vom deschide noi centre în București, astfel încât accesibilitatea serviciilor noastre, a tarifelor, să fie completată de accesibilitatea dată de proximitate. | LOCOSLIM Victoriei, str. Dr. Constantin Caracaș nr. 39, sector 1 | Facebook & Instagram: locoslimromania
Liviu Ciobanu, manager dezvoltare

Disclaimer: Management Pro nu își asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate prin intermediul advertorialelor. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului.

Articole similare

Reclama ta aici!virtualboard, studii de piata

Podcasts

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!