10 C
București
luni, martie 27, 2023

Articole recente

Reclama ta aici!cursuri online vanzari, performanta vanzari

LOCOSLIM: tehnologii noninvazive și eficiente de remodelare

Vrei să arăți bine tot anul?

Uneori, chiar dacă faci exerciții fizice și mănânci sănătos, te confrunți cu depozite de grăsime de care, pur și simplu, nu poți scăpa. Acestea sunt situate mai ales în jurul abdomenului, coapselor și brațelor.

Dacă îți dorești să ajungi la silueta perfectă, vei avea nevoie de o metodă de remodelare corporală rapidă și nedureroasă. Numita și sculptură corporală nechirurgicală, remodelarea corporală poate fi soluția ideală pentru tine. Ea poate grupa mai multe tratamente și te va ajuta să îți îmbunătățești formele și să dobândești un aspect tonifiat.

Prin urmare, dacă îți dorești să ai un corp perfect pentru plajă, dar nu vrei să apelezi la metode invazive, vei fi interesată de acest articol, dar și de serviciile de remodelare corporală oferite de LOCOSLIM începând cu doar 4.99 lei/ședință!

Ce este remodelarea corporală noninvazivă?

Numită și liposuctie nechirurgicală, remodelarea corporală noninvaziva este una dintre cele mai căutate proceduri de înfrumusețare, ajutând la dizolvarea grăsimilor și are rezultate excelente, obținute într-un timp scurt.

Metoda folosește tehnologii inovatoare și sigure, potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei și este alegerea ideală pentru a scapă eficient de zonele mici de grăsime. Totuși, trebuie înțeles că remodelarea nu este un tratament pentru slăbire și nici alegerea potrivită pentru cei care vor să scape de un procent mare de grăsime corporală. Remodelarea corporală este mai degrabă concepută pentru a crește eficiența unei alimentații sănătoase și a exercițiilor fizice.

Avantajele remodelării corporale

Pe lângă faptul că este o procedură noninvaziva, remodelarea este nedureroasă, sigură, și nu necesită timp de recuperare după tratament. Persoana care a beneficiat de o ședință de remodelare corporală își poate relua activitatea zilnică imediat, fără să existe riscuri de infecții, umflături sau cicatrici. De asemenea, nu necesită pregătire și se vor observa rezultate în reducerea circumferinței, diminuarea celulitei și îmbunătățirea texturii pielii, care devine mai netedă, mai fermă, mai strălucitoare.

Remodelarea și masajul LOCOSLIM = ACCESIBILITATE de la doar 4.99 lei/ședință!

Poți opta pentru M FIT, L FIT, R FIT sau B FIT, oricare dintre acestea oferind alternative noninvazive și facilitând accesul la cele mai noi și eficiente metode de remodelare corporală.

Dacă ești interesată de remodelarea corporală neinvazivă și vrei să beneficiezi de rezultate deosebite, servicii de calitate și tarife imbatabile, începând cu 4.99 lei/ședință, testează serviciile oferite de LOCOSLIM!

Intră pe www.locoslim.ro, fă-ți o programare, testează aparatele și pregătește-te să arăți incredibil!

LOCOSLIM
Suntem primul centru de remodelare corporală low-cost cu focus pe accesibilitate, rezultate și calitate, un concept unic în România. Oferim servicii adaptate bugetelor clientelor noastre și credem cu tărie că rezultatele excelente și calitatea în remodelarea corporală pot fi accesibile cât mai multor femei! Promovăm tehnologii și echipamente inovative, de ultimă generație, două dintre ele, R FIT (dispozitiv profesional pentru masaj anticelulitic, tonifiere și drenare) și B FIT (dispozitiv de remodelare prin pedalare dotat cu vacuum și infrared) fiind produse de noi, în România. Avem o viziune ambițioasă. Ne dorim nu doar să consolidăm conceptul, ci și să-l dezvoltăm în mai multe direcții. Vom deschide noi centre în București, astfel încât accesibilitatea serviciilor noastre, a tarifelor, să fie completată de accesibilitatea dată de proximitate. | LOCOSLIM Victoriei, str. Dr. Constantin Caracaș nr. 39, sector 1 | Facebook & Instagram: locoslimromania
Liviu Ciobanu, manager dezvoltare

Disclaimer: Management Pro nu își asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate prin intermediul advertorialelor. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului.

Articole similare

Reclama ta aici!virtualboard, studii de piata

Podcasts

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!