0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

HoReCa – STUDIU THE SWIFTEST: Israelul este a cincea cea mai sigură ţară din lume pentru turişti – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Israelul a fost desemnat drept a cincea cea mai sigură ţară din lume pentru turişti, potrivit unui studiu realizat de "The Swiftest", un site american din domeniul asigurărilor, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, site-ul a calculat indicele de siguranţă al mai multor ţări comparând numărul de decese rezultate din situaţii precum omucidere, accidente rutiere, dezastre naturale, igiena precară şi alţi factori de interes pentru turişti din cele mai vizitate 50 de state ale lumii.

Potrivit raportului emis de "The Swiftest", Singapore a fost desemnată drept cea mai sigură ţară din lume pentru turişti, urmată de Danemarca, Ţările de Jos, Elveţia şi Israel.

Israelul a fost desemnat drept a cincea cea mai sigură ţară din lume pentru turişti, potrivit unui studiu realizat de „The Swiftest”, un site american din domeniul asigurărilor, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, site-ul a calculat indicele de siguranţă al mai multor ţări comparând numărul de decese rezultate din situaţii precum omucidere, accidente rutiere, dezastre naturale, igiena precară şi alţi factori de interes pentru turişti din cele mai vizitate 50 de state ale lumii.

„Dar este sigur să mergem acolo?” – aceasta este una dintre principalele întrebări pe care şi le pun turiştii atunci când se gândesc la următoarea destinaţie de vacanţă şi nu numai. Ştirile despre infracţiuni, violenţe şi furturi de stradă, focare infecţioase şi atentate ne pot descuraja să vizităm un anumit loc. Din fericire, există numeroase ţări în care turiştii se pot bucura de cele mai frumoase experienţe de vacanţă, în condiţii de siguranţă maximă.

Potrivit raportului emis de „The Swiftest”, Singapore a fost desemnată drept cea mai sigură ţară din lume pentru turişti, urmată de Danemarca, Ţările de Jos, Elveţia şi Israel. Ţara Sfântă s-a poziţionat mai bine în lista destinaţiilor sigure decât Marea Britanie, Italia, Spania şi Australia, care au ajuns, de asemenea, în top 20, subliniază sursa citată.

Israelul a primit calificativul A la majoritatea categoriilor care vizează siguranţa acestei ţări. De exemplu, incidenţa deceselor cauzate de accidente rutiere (3,9 cazuri/100.000 de persoane) este mult mai scăzută în comparaţie cu alte părţi ale lumii: 30,6 în Vietnam, 12,7 în Statele Unite, 9,4 în Polonia şi 8,3 în Grecia.

Israelul nu a înregistrat cazuri de otrăvire neintenţionată şi nici cazuri considerabile de decese cauzate de condiţiile precare de igienă. De asemenea, nu există un număr mare de decese cauzate de răni apărute din motive diverse: de la trasee de drumeţii prost întreţinute, care pun viaţa în pericol, până la violenţe interpersonale.

Singurele categorii în care Israelul a primit calificativul B sunt omuciderile (cu 1.5 crime la 100 000 de persoane) şi dezastrele naturale corelate cu nivelul de pregătire al ţării pentru a le face faţă (unde Israelul a primit punctajul B+).

Potrivit cifrelor Ministerului Turismului, peste 2 milioane de turişti au vizitat Israelul în 2022, în perioada ianuarie – octombrie. După doi de ani pandemie, în care călătoriile au fost marcate de restricţii şi interdicţii, se poate călători din nou liber către Ţara Sfântă.

Israelul nu este doar o destinaţie în care istoria şi cultura oferă o nouă lecţie la fiecare pas, nu este doar o ţară preferată de iubitorii de plajă şi sporturi de apă, mai ales că are numeroase plaje cu certificarea Blue Flag (13 plaje Blue Flag sunt doar în Tel Aviv), ci şi un loc perfect pentru vacanţa de iarnă. Temperaturile medii în Israel în perioada decembrie – februarie variază de la 14 grade (în Ierusalim) până la 20 de grade (în Eilat, cel mai cald oraş al ţării).

Mai mult decât atât, Israelul este cunoscut pentru târgurile de Crăciun pe care le organizează în Tel Aviv şi Ierusalim, Ţara Sfântă fiind destinaţia perfectă pentru a regăsi şi simţi cu adevărat atmosfera acestor sărbători.

Nu în ultimul rând, cei care doresc să îşi înceapă anul cu o călătorie, trebuie să ştie că ianuarie şi februarie sunt cele mai accesibile luni pentru a vizita Israelul. Ministerul Turismului din Israel a realizat o analiză a preţurilor călătoriilor în Israel şi confirmă că lunile ianuarie şi februarie sunt cele mai potrivite pentru turiştii care călătoresc cu un buget restrâns, se menţionează în comunicat.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.bursa.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!