14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Agribusiness – Holde Agri Invest obține un credit sindicalizat – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Holde Agri Invest, companie românească care exploatează terenuri agricole, a semnat un credit sindicalizat în valoare de 30,5 milioane de lei și 26,7 milioane de euro, contractat cu Banca Transilvania, în calitate de aranjor și finanțator, și OTP Bank Romania, in calitate de finanțator.

Celelalte trei linii de finanțare în valoare totală de 26,7 milioane de euro vor sprijini achizițiile de echipamente, utilaje agricole, elemente de logistică și pentru construcție, modernizare capacități de însilozare, achiziții de ferme agricole și achiziții de terenuri agricole.

De la listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București, din octombrie 2020, investițiile efectuate s-au ridicat la 155 milioane de lei și au fost finanțate din surse proprii și capital împrumutat.

Holde Agri Invest, companie românească care exploatează terenuri agricole, a semnat un credit sindicalizat în valoare de 30,5 milioane de lei și 26,7 milioane de euro, contractat cu Banca Transilvania, în calitate de aranjor și finanțator, și OTP Bank Romania, in calitate de finanțator.

„Obținerea acestui credit sindicalizat reprezintă un pas semnificativ în continuarea dezvoltării Holde Agri Invest. Prin intermediul acestui împrumut, putem accelera investițiile în operațiunile existente, precum și în extinderea acestora, pentru a ne consolida poziția la nivelul sectorului agricol din România. Acest sprijin financiar ne va permite să creștem și să ne diversificăm portofoliul, asigurând în același timp lichiditatea necesară pentru activitatea curentă”, a declarat Liviu Zăgan, CEO al Holde Agri Invest.

Creditul sindicalizat cuprinde patru linii de finanțare diferite. Prima linie de finanțare are o valoare de 30,5 milioane de lei și este destinată capitalului de lucru. Celelalte trei linii de finanțare în valoare totală de 26,7 milioane de euro vor sprijini achizițiile de echipamente, utilaje agricole, elemente de logistică și pentru construcție, modernizare capacități de însilozare, achiziții de ferme agricole și achiziții de terenuri agricole.

De la listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București, din octombrie 2020, investițiile efectuate s-au ridicat la 155 milioane de lei și au fost finanțate din surse proprii și capital împrumutat. Acestea au vizat lărgirea suprafețelor exploatate și modernizarea fermelor existente.

În primul trimestru al acestui an, compania a achiziționat o nouă fermă, în județul Dâmbovița, cu o suprafață totală de aproximativ 980 de ha de teren. În prezent, Holde exploatează o suprafață totală agricolă de aproximativ 13.200 de hectare împărțită în patru nuclee – Roșiori, aproximativ 3.830 ha, Frumușani, circa 3.720 ha, Videle, aproximativ 2.300 ha și Conțești, circa 3.350 ha.

Holde Agri Invest este o companie inițiată de un grup de antreprenori români având ca obiectiv dezvoltarea acesteia pentru a deveni lider în domeniul agriculturii din România.

Înființată în 2018, compania exploatează în prezent aproximativ 13.200 de hectare de teren, organizate în patru nuclee – ferma Roșiori situată în Roșiori de Vede (județul Teleorman), Frumușani (județul Călărași), Videle (județul Teleorman) și Conțești (județul Dâmbovița).

Începând din octombrie 2020, Holde Agri Invest este o companie publică cotată pe piața AeRO a Bursei de Valori București cu simbolul HAI, iar din luna octombrie 2021, compania este inclusă în indicele BET-AeRO al BVB, având a doua cea mai mare pondere.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!