21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Agribusiness – Zarea cumpără două companii TRANZACȚIE FOTO – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

„Tranzacția reprezintă dorința mea și a fratelui meu Ștefan de a duce afacerea construită alături de tatăl nostru către un alt nivel, prin integrarea afacerii în potențialul de dezvoltare generat de asocierea cu firma Zarea S.A Am alăturat 100 ha de vie celor 100 de ani de istorie ai companiei Zarea...

Profit.ro a anunțat că Zarea se pregătește să aplice pentru un ajutor de stat destinat construcției unei noi fabrici, la Mizil, o investiție de peste 20 milioane euro.

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care producătorul băuturilor alcoolice Zarea, Dorato și Amarol, parte a grupului german Schloss Wachenheim, a cumpărat 70% din pachetul de acțiuni al grupului de firme DDMU (Domeniile Dealu Mare Urlați), fondat de familia Rădulescu, informație anunțată anterior de Profit.ro.

Restul pachetului de 30% din părțile sociale va rămâne în proprietatea familiei Rădulescu, Gabriel Rădulescu rămânând în continuare director.

„Tranzacția reprezintă dorința mea și a fratelui meu Ștefan de a duce afacerea construită alături de tatăl nostru către un alt nivel, prin integrarea afacerii în potențialul de dezvoltare generat de asocierea cu firma Zarea S.A.. Am alăturat 100 ha de vie celor 100 de ani de istorie ai companiei Zarea, pentru a capitaliza sinergiile celor două afaceri”, a declarat Gabriel Rădulescu.

Domeniile Dealu Mare, din Prahova, care deține și Crama Vârful cu Dor, este controlată de Societatea Română a Vinului, deținută de Gabriel Rădulescu, având în portofoliu branduri precum Brutus, Legendele Toamnei, Solaris.

În 2021 a avut afaceri de 14 milioane lei și un profit net de 482.595 lei, cu 22 angajați.

Producătorul băuturilor alcoolice Zarea, Dorato și Amarol va investi 20 milioane euro pentru construcția unei noi fabrici, la Mizil, operațiune care confirmă informațiile anunțate anterior de Profit.ro.

Investiția a fost semnată pentru Parcul Industrial Ploiești (PIP).

Andrei Țurcanu, director Interimar PIP, și Dumitru Tosa, vicepreședinte Zarea S.A

Andrei Țurcanu, director Interimar PIP, și Dumitru Tosa, vicepreședinte Zarea S.A

Profit.ro a anunțat că Zarea se pregătește să aplice pentru un ajutor de stat destinat construcției unei noi fabrici, la Mizil, o investiție de peste 20 milioane euro.

În noua unitate vor lucra peste 100 de angajați.

Zarea, pe piața locală din 1912, este parte, din 2004, a grupului german Schloss Wachenheim, unul dintre cei mai mari producători de vinuri spumante.

În portofoliul companiei se regăsesc 14 branduri locale care acoperă segmentele de vin spumant, cidru, vermut, bitter, brandy și băuturi spirtoase, printre care Zarea, Amarol, Dacic Ciders, Corrido, Athenee Palace, Stalingrad și Polskaya.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!