30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Analize și Trenduri – DigiEconomic: Război PSD-PNL în stațiunile de schi: ați închis localurile noastre, zero pe ale voastre. Șeful ANPC: i-am închis pe toți – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a declarat pentru DigiEconomic.ro că „în regiunea Prahova, au fost înregistrate, pânā acum, 24 opriri temporare ale prestării de servicii şi 2 măsuri de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni.

În aceeași perioadă, în regiunea Brașov au fost înregistrate 45 opriri temporare ale prestării de servicii, în regiunea Iași, 15 şi în regiunea Cluj, 50.” Constantinescu ne-a mai spus că „probabil sunt unii deranjați că le-am închis afacerile baronilor locali”.

Surse politice au declarat pentru DigiEconomic.ro că personalul Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a mers, după dezastrul de la Ferma Dacilor, în comandamente organizate ad-hoc, să închidă unități de primire a turiștilor în zone PNL, cum a fost cazul stațiunii de schi Rânca, dar nu a mișcat nimic pe Valea Prahovei. Zona fiind aflată în marea ei parte sub alesul PSD de Prahova, Radu Oprea, ministrul Turismului și, prin această funcție, coordonatorul ANPC, agenție subordonată Ministerului pe care îl conduce. Citiți reacția lui Horia Constantinescu, șeful ANPC, care îi contrazice pe partenerii de guvernare.

Presupusul scandal pe interesele economice din interiorul coaliției de guvernare, PSD-PNL, a fost semnalat pentru DigiEconomic.ro de surse liberale, care au răspuns unui articol recent, în care senatorul de Gorj (PNL), acuza ANPC că a adus oameni din alte județe să închidă turismul din stațiunea de schi Rânca.

Sursele ne-au spus că nu s-a întâmplat același lucru și pe Valea Prahovei, principala zonă de schi din România. Sursele au mai spus că motivul ar fi că ministrul Turismului, Radu Oprea (PSD), este ales în Parlament la județul Prahova, județul în care a avut, de altfel, loc incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor, care a pus apoi toate autoritățile de control pe jar.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a declarat pentru DigiEconomic.ro că „în regiunea Prahova, au fost înregistrate, pânā acum, 24 opriri temporare ale prestării de servicii şi 2 măsuri de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni. În aceeași perioadă, în regiunea Brașov au fost înregistrate 45 opriri temporare ale prestării de servicii, în regiunea Iași, 15 şi în regiunea Cluj, 50.” Constantinescu ne-a mai spus că „probabil sunt unii deranjați că le-am închis afacerile baronilor locali”.

Citește continuarea pe DigiEconomic.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.digi24.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!