16 C
București
joi, mai 23, 2024

Analize și Trenduri – Philip Morris România recunoscută drept Angajator de Top, pentru al zecelea an consecutiv – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Această certificare nu doar că ne onorează, ea subliniază din nou că angajatorii de top sunt acele companii care își tratează cu respect colegii, le recunosc meritele, calitățile și implicarea.

PMI a anunțat o investiție suplimentară de peste 130 de milioane de dolari în 2024, iar această investiție oferă o perspectivă pozitivă nu doar asupra dezvoltării fabricii noastre din Otopeni, ci și asupra atragerii de noi talente în organizația noastră...

Acest sondaj acoperă șase domenii de resurse umane care cuprind 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Atragerea de talente, Învățarea, Diversitatea și Incluziunea, Bunăstarea și multe altele.

Philip Morris International a primit, la rândul său, certificarea de Global Top Employer de la Top Employers Institute

Philip Morris România a primit certificarea Angajator de Top pentru al zecelea an consecutiv. Distincția vine ca o recunoaștere a unui deceniu de excelență în practicile de resurse umane. Această recunoaștere poziționează PMI în clasamentul celor mai doriți angajatori, concentrați pe îndeplinirea nevoilor unei forțe de muncă diverse, la nivel global.

Certificarea Angajator de Top este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute, care recunoaște și Philip Morris International drept Global Top Employer pentru al optulea an consecutiv. Filialele PMI din alte 31 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia/Pacific au fost de asemenea recunoscute ca angajatori de top.

Când lucrezi cu oameni, nu te poți rezuma doar la obiective generale – oamenii sunt emoții, sunt nevoi, sunt energie și toate aceste lucruri nu pot fi ignorate. Această certificare nu doar că ne onorează, ea subliniază din nou că angajatorii de top sunt acele companii care își tratează cu respect colegii, le recunosc meritele, calitățile și implicarea. PMI a anunțat o investiție suplimentară de peste 130 de milioane de dolari în 2024, iar această investiție oferă o perspectivă pozitivă nu doar asupra dezvoltării fabricii noastre din Otopeni, ci și asupra atragerii de noi talente în organizația noastră. Pasiunea angajaților, dedicarea și talentul lor permit și accelerează tranziția companiei noastre către o Românie fără fum.” – a declarat Luminița Florea, Director People & Culture.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului HR Best Practice Survey („Cele mai bune practici în domeniul resurselor umane”). Acest sondaj acoperă șase domenii de resurse umane care cuprind 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Atragerea de talente, Învățarea, Diversitatea și Incluziunea, Bunăstarea și multe altele.

David Plink, directorul general al Top Employers Institute, a declarat: „Vremurile excepționale scot la iveală ce este mai bun în oameni și organizații. Am observat acest lucru în cadrul programului nostru de certificare a angajatorilor de top din acest an: o performanță excepțională din partea angajatorilor de top certificați în 2024. În această comunitate de organizații remarcabile, Philip Morris Internațional și-a dovedit angajamentul față de angajați la nivel global. Această consecvență a practicilor de resurse umane la nivel global caracterizează un grup exclusiv de companii care au obținut o certificare globală prin programul Angajatori de Top. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim aceste companii și realizările lor în 2024.”

Philip Morris International, companie cu peste 79.000 de angajați în întrega lume, este una dintre cele 15 organizații internaționale care au primit anul acesta distincția Global Top Employer.

Este o realizare extraordinară să fim recunoscuți, pentru al optulea an consecutiv, prin certificarea globală Angajator de Top, iar echipa noastră este extrem de mândră, a declarat Fred Patitucci, Chief People & Culture Officer. „PMI nu mai este o companie care trece printr-o transformare – pentru că deja ne-am transformat. Dar călătoria noastră nu s-a încheiat, continuăm să ducem PMI la nivelul următor în misiunea noastră spre un viitor fără fum. Transformarea în realitate a viziunii noastre ambițioase este posibilă doar prin angajamentul și dedicarea angajaților noștri și vreau să mulțumesc tuturor celor implicați; acesta a fost și continuă să fie un efort de echipă!

Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute este o autoritate globală în recunoașterea excelenței în practicile de resurse umane. Organizația contribuie la accelerarea acestor practici pentru a îmbogăți mediul de lucru. Prin programul de certificare al Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Înființat acum peste 30 de ani, Top Employers Institute a certificat peste 2.200 de organizații din 122 de țări/regiuni. Acești angajatori de top certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 9 milioane de angajați la nivel global.

Pentru mai multe informații, accesați: Top Employers Institute

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum   

Philip Morris International (PMI) este o companie internațională de top din industria tutunului care și-a propus să construiască un viitor fără fum și să își extindă, pe termen lung, portofoliul cu produse din afara sectorului de produse care conțin tutun sau nicotină. Portofoliul actual de produse al companiei constă, în principal, în țigări și produse fără fum. Din 2008, PMI a investit peste 10.5 miliarde USD pentru a dezvolta, fundamenta științific și comercializa produse inovatoare fără fum pentru adulții care altfel ar continua să fumeze, cu scopul de a opri complet vânzarea țigărilor. Pentru aceasta au fost construite capacități de evaluare științifică de nivel mondial, în special în domeniile toxicologiei sistemelor preclinice, cercetării clinice și comportamentale, cât și studii ulterioare introducerii pe piață. În noiembrie 2022, PMI a achiziționat Swedish Match – lider în comercializarea produselor cu nicotină pentru uz oral – și se află astfel în fruntea companiilor care luptă pentru un viitor fără fum prin mărcile sale IQOS și ZYN. Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA a autorizat comercializarea unei versiuni a dispozitivului IQOS dezvoltat de PMI, Platforma 1, și a consumabilelor aferente, precum și produsului de tip snus al companiei Swedish Match, ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP). În 30 iunie 2023, produsele fără fum dezvoltate de PMI erau disponibile pentru vânzare în 82 de piețe iar PMI estimează că aproximativ 19,7 milioane de adulți din întreaga lume, au trecut deja la IQOS și au renunțat la fumat. Produsele fără fum au reprezentat aproximativ 36,2% din veniturile nete totale ale PMI pentru cel de-al treilea trimestru din 2023. Cu o bază solidă și o expertiză semnificativă în științele vieții, în februarie 2021, PMI și-a anunțat în februarie 2021 ambiția de a se extinde în domeniile wellness și de îngrijire a sănătății și, prin filiala sa Vectura Fertin Pharma, își propune să îmbunătățească calitatea vieții prin furnizarea de experiențe de sănătate integrate.    

Pentru mai multe informații puteți vizita www.pmi.com și www.pmiscience.com.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.digi24.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!