30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Analize și Trenduri – TAROM are un nou director general. Costin Iordache îşi începe mandatul în 9 ianuarie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Membrii Consiliului au apreciat în luarea deciziei atât contribuţia directă a lui Iordache la stabilizarea activităţii TAROM pe durata mandatului său anterior de director general (ianuarie-octombrie 2023), cât şi modul în care acesta a făcut echipă în calitate de director financiar...

Obiectivul principal al echipei de management rămâne implementarea planului de restructurare ce va conduce la revitalizarea companiei şi transformarea ei într-o organizaţie profitabilă şi modernă, inclusiv a acelor etape ce presupun anterior aprobări din partea forurilor externe...

Costin Iordache este noul director general al TAROM, el urmând să îşi preia funcţia din 9 ianuarie, anunţă compania. Obiectivul principal al echipei de management rămâne implementarea planului de restructurare a companiei, mai spune TAROM.

„Consiliul de Administraţie al Companiei TAROM a decis vineri, 5 ianuarie 2024, numirea domnului Costin Iordache în calitate de director general interimar al companiei. Costin Iordache este absolvent al Academiei de Studii Economice, cât şi al programului Leadership Excellence, din cadrul Univerităţii Berlin. Domnul Iordache are o experienţă de peste 18 de ani în companii de renume naţional şi internaţional, precum ABN AMRO BANK, Romtelecom sau Telekom Group”, potrivit unui comunicat al companiei, citat de News.ro.

Membrii Consiliului au apreciat în luarea deciziei atât contribuţia directă a lui Iordache la stabilizarea activităţii TAROM pe durata mandatului său anterior de director general (ianuarie-octombrie 2023), cât şi modul în care acesta a făcut echipă în calitate de director financiar, în noua structură de top management a TAROM şi, alături de directorul comercial şi cel general, a reusit să conducă compania într-o fază importantă a planului de restructurare- obiectiv principal pe care mandatul actual continua să îl vizeze, urmând derularea următoarelor etape, cu scopul de a revitaliza şi de a optimiza activităţile companiei, se mai arată în comunicat.

„Consiliul de Administratie al Companiei TAROM a luat în calcul asigurarea continuităţii activităţii companiei şi a planului de restructurare asumat de management. Mandatul domnului Costin Iordache debutează efectiv din prima zi în care Bogdan Popescu, fost director general TAROM, îşi încheie activitatea în companie”, precizează comnpania.

Obiectivul principal al echipei de management rămâne implementarea planului de restructurare ce va conduce la revitalizarea companiei şi transformarea ei într-o organizaţie profitabilă şi modernă, inclusiv a acelor etape ce presupun anterior aprobări din partea forurilor externe, mai spune TAROM.

Editor : M.B.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.digi24.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!