9.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Antreprenoriat – 7 startup-uri tech românești, finaliste ale acceleratorului de idei de afaceri StepFWD Together, susținut de Google și Bitdefender – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

7 startup-uri s-au calificat în faza a doua a programului de accelerare de idei de afaceri StepFWD Together, din cele 20 de echipe participante, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro. În cadrul evenimentului Demo Day StepFWD, care a avut loc marți, 12 decembrie 2023, 20 de echipe și-au prezentat ideile de afaceri în fața unei audiențe formate din investitori, antreprenori și experți din industrie.

Startup-urile finaliste Alt.Real: Revoluționează accesul la energie regenerabilă prin intermediul unui marketplace pentru energie solară Businessverse: Platformă care pune la dispoziția businessului o gamă variată, personalizată și verificată de business leads ERDA: Oferă suport AI aproape uman pentru un customer support eficient Extracta: Folosește AI pentru a extrage date structurate din documente nestructurate iCamin: Soluție SaaS ce simplifică managementul căminelor de bătrâni OneSyncs: Revoluționează managementul performanței în companiile IT prin intermediul unei platforme intuitive ROCCO: Transformă restaurantele quick-service cu ajutorul Web App Kiosk & Loyalty platform Demo Day a reprezentat finalul primei părți a programului de accelerare...

7 startup-uri s-au calificat în faza a doua a programului de accelerare de idei de afaceri StepFWD Together, din cele 20 de echipe participante, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

În cadrul evenimentului Demo Day StepFWD, care a avut loc marți, 12 decembrie 2023, 20 de echipe și-au prezentat ideile de afaceri în fața unei audiențe formate din investitori, antreprenori și experți din industrie. La finalul serii, au fost anunțate cele 7 echipe care s-au calificat în Faza a doua a programului.

În cea de-a doua fază a programului, numită „Grow”, desfășurată în perioada ianuarie – aprilie 2024, conținutul va fi personalizat pe nevoile fiecărei echipe din cele 7 rămase. De aceea, fiecare startup va avea desemnată o echipă de mentori dedicată formată din antreprenori care și-au demonstrat abilitățile de a ajuta echipe să crească accelerat, experți din industrie și un membru al echipei StepFWD Together.

Startup-urile finaliste

 1. Alt.Real: Revoluționează accesul la energie regenerabilă prin intermediul unui marketplace pentru energie solară
 2. Businessverse: Platformă care pune la dispoziția businessului o gamă variată, personalizată și verificată de business leads
 3. ERDA: Oferă suport AI aproape uman pentru un customer support eficient
 4. Extracta: Folosește AI pentru a extrage date structurate din documente nestructurate
 5. iCamin: Soluție SaaS ce simplifică managementul căminelor de bătrâni
 6. OneSyncs: Revoluționează managementul performanței în companiile IT prin intermediul unei platforme intuitive
 7. ROCCO: Transformă restaurantele quick-service cu ajutorul Web App Kiosk & Loyalty platform

Demo Day a reprezentat finalul primei părți a programului de accelerare, „Learn and Connect”, derulată în perioada octombrie – decembrie 2023.

În acest timp, cele 20 de startup-uri selectate inițial în program au participat la workshop-uri structurate în jurul a cinci piloni importanți pentru startup-urile early stage avansate:

 • construirea echipelor;
 • product management;
 • growth;
 • smart founding;
 • pitching.

Totodată, acestea s-au conectat cu investitori și experți din industrie și s-au pregătit pentru Demo Day. La finalul evenimentului un juriu format din mentori ai programului și membri ai echipei StepFWD au ales cele mai promițătoare 7 echipe care trec în etapa a doua.

StepFWD Together este un program de accelerare ce își propune să ajute startup-uri de tehnologie early-stage formate din echipe diverse să-și crească afacerile. 

Acesta este un program dezvoltat de StepFWD în parteneriat cu Startup Norway printr-un grant oferit de Innovation Norway și cu sprijinul Bitdefender și Google for Startups, care își propune să ajute la dezvoltarea ecosistemului de startup-uri din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!