27.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Antreprenoriat – Compania cu origini nordice, cu creștere spectaculoasă pe piata locală – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În 2023, IsoSkills România a reușit o creștere exponențială a cifrei de afaceri față de 2022, depășind 100 de consultanți activi implicați în proiecte de dezvoltare și testare software.

IsoSkills a apărut în anul 2016 în Finlanda și în 2017 în România, activând pe zona de servicii outsourcing și consultanță IT.

Pe lângă contractele din zona nordică și cea europeană, IsoSkills România a crescut substanțial anul trecut și din piața locală.

În 2023, IsoSkills România a reușit o creștere exponențială a cifrei de afaceri față de 2022, depășind 100 de consultanți activi implicați în proiecte de dezvoltare și testare software.

IsoSkills a apărut în anul 2016 în Finlanda și în 2017 în România, activând pe zona de servicii outsourcing și consultanță IT. Cu o retenție excelentă a clienților și a angajaților, compania a reușit să se impună pe o piață ce prezintă o mare dinamicitate și competitivitate. ‘Acest lucru se datorează strategiilor eficiente de vânzări și recrutare de personal implementate în anii trecuți’, a menționat Răzvan Cioroianu, Sales Manager, IsoSkills România.

Pe lângă contractele din zona nordică și cea europeană, IsoSkills România a crescut substanțial anul trecut și din piața locală. Un factor important au fost capacitățile înalte de a identifica și aduce personal tehnic de valoare în proiectele companiei, în mare parte realizat prin politicile și dezvoltarea unei echipe de recrutare solide și prin networking-ul de succes început în anii precedenți.

 

 

IsoSkills România și-a diversificat abordarea către noi industrii, consolidând verticalele existente și generând noi contracte în domenii precum enterprise, bancar financiar, energetic sau jocuri și cazino online. ‘Clienții care au lucrat cu noi ne văd ca un partener de încredere și vin către noi constant să-i ajutăm în programele lor de digitalizare sau ne recomandă partenerilor lor iar ecosistemul de vânzări eficient realizat în piață pe multiple canale este un factor important de boost’, a continuat Răzvan Cioroianu.

Se are în vedere crearea de noi servicii în domeniile cyber și automotive printre altele, și de asemenea creșterea echipelor existente pe zona enterprise în domeniile tehnologice M-Files, ServiceNow, Salesforce și SAP. ‘IsoSkills își va consolida structura operațională și de dezvoltare de afaceri în 2024 căutând să aducă noi profesioniști de valoare alături de extraordinara și tânăra noastră echipă. Cu o prognoză de creștere de cel puțin 30% în 2024, se va continua aducerea de noi clienți din mediul de afaceri local și global, pentru început din zonele DACH dar și SUACanada.’, a încheiat Razvan Cioroianu.

Prin combinarea responsabilității în abordarea proiectelor cu pasiunea pentru excelență în execuție, IsoSkills se impune din ce în ce mai mult pe piața de dezvoltare și servicii software din România.

Linkedin: IsoSkills (https://www.linkedin.com/company/isoskills)

www.isoskills.fi   

 

Articol susținut de IsoSkills

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!