17.9 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Antreprenoriat – ÎN CURÂND începe videoconferința Deloitte „Navigating the funding landscape for tech start-ups?” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Deloitte organizează videoconferința „Navigating the funding landscape for tech start-ups”, în data de 6 iunie 2024, de la ora 10:00, transmisă live pe Hotnews.ro, Startupcafe.ro și pe conturile de Facebook ale Deloitte Romania și ale celor doua publicații.

Aceștia vor dezbate despre oportunitățile de finanțare pe care companiile locale de tehnologie le au la dispoziție și vor împărtăși bune practici.

Speakeri: Moderatori: Evenimentul marchează și debutul perioadei de înscrieri pentru ediția aniversară cu numărul 25 a competiției Technology Fast 50 Europa Centrală, care oferă recunoaștere companiilor de tehnologie ce înregistrează o creștere accelerată.

Deloitte organizează videoconferința „Navigating the funding landscape for tech start-ups”, în data de 6 iunie 2024, de la ora 10:00, transmisă live pe Hotnews.ro, Startupcafe.ro și pe conturile de Facebook ale Deloitte Romania și ale celor doua publicații.

Evenimentul va reuni lideri ai ecosistemului de start-upuri de tehnologie, antreprenori de succes, experți în finanțare și profesioniști Deloitte. Aceștia vor dezbate despre oportunitățile de finanțare pe care companiile locale de tehnologie le au la dispoziție și vor împărtăși bune practici. De asemenea, participanții vor avea ocazia să urmărească un interviu în exclusivitate un Mike Bechtel, Chief Futurist, Deloitte Consulting LLP, care va vorbi despre impactul inteligenței artificiale generative (Gen AI) asupra activității start-upurilor, dar și despre tendințele în tehnologie de care acestea ar trebui să țină cont.

Speakeri:

 • Liviu Drăgan, CEO, Druid
 • Valentin Filip, Managing Partner, Fortech Investments
 • Dan Mihăescu, Fondator, GapMinder
 • Bogdan Nicoară, CEO și cofondator, Bright Spaces
 • Radu Stoicoviciu, Partener, Early Game Ventures
 • Marius Vlad, Head, Business Development & Strategic Partnerships, Toronto Business Development Centre
 • Anna Zientkiewicz-Pakulska, Director, Innova Capital
 • Adrian Coman, Senior Managing Associate, Reff & Associates | Deloitte Legal
 • Alexandra Smedoiu, Partener Servicii Fiscale, Deloitte România

 

Moderatori:

 • Andrei Ionescu, Partener, Deloitte România, și coordonatorul local al programului Fast 50
 • Andrei Paraschiv, Partener, Deloitte România

 

Evenimentul marchează și debutul perioadei de înscrieri pentru ediția aniversară cu numărul 25 a competiției Technology Fast 50 Europa Centrală, care oferă recunoaștere companiilor de tehnologie ce înregistrează o creștere accelerată.

Articol susținut de Deloitte

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!