25.8 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Antreprenoriat – Înscrieri 2024: Program pentru antreprenorii români care vor să lanseze o afacere online – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Antreprenorii români care vor să lanseze o afacere online în 2024 sau au deja un magazin online pot participa la un program de dezvoltare de business.

Înscrierile în programul eComm Accel se fac AICI și se încheie pe 18 ianuarie, fiind disponibile 25 de locuri.

Cei admiși în programul organizat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat (IdEA) vor fi pregătiți pe parcursul a trei module săptămânale (în perioada 25 ianuarie - 10 februarie 2024).

Antreprenorii români care vor să lanseze o afacere online în 2024 sau au deja un magazin online pot participa la un program de dezvoltare de business.

Înscrierile în programul eComm Accel se fac AICI și se încheie pe 18 ianuarie, fiind disponibile 25 de locuri.

Cei admiși în programul organizat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat (IdEA) vor fi pregătiți pe parcursul a trei module săptămânale (în perioada 25 ianuarie – 10 februarie 2024).

Ei vor participa la activități de grup sau individuale, workshop-uri, prezentări și sesiuni de lucru, pe teme esențiale de business.

În program vor fi implicați și mentorii de la cele nouă Cohorte Commons Accel. Scopul lor este să imprime mentalitatea de startup proprietarilor de magazine online, cu focus pe product market fit, apoi pe scalarea unui business sănătos.

Participanții vor primi recomandări personalizate de la Matei Dumitrescu (modele de business), Bogdan Pașca (financing) și Mihai Guran (sales). Fiecare participant va lucra pe tot parcursul programului cu un mentor cu care va avea sesiuni individuale saptamanale.

„eComm Accel este un program care aduce un sistem de învățare și dezvoltare pentru ownerii de shopuri online din România. Succesul într-un business eComm nu ține de noroc ci de o bună cunoaștere a pieței, precum și de selecția celor mai eficiente tool-uri care să facă viața mai ușoară unui antreprenor sau a echipei lui. eComm Accel este un mix de practică și teorie, cu scopul sincer de a creste șansele de succes ale antreprenorilor care participă” – Matei Dumitrescu, Fondator idEA.

La sesiunile practice vor fi și experți din domenii esențiale pentru configurarea unui business de comerț online.

Toate sesiunile vor fi susținute exclusiv în limba română, iar interacțiunea între participanți, mentori, investitori și echipă va fi față în față, în persoană, în București, precum și hibrid, dar cu asigurarea interacțiunii directe audio-video pentru participanții online pe parcursul întregului program.

  Misiunea programului va fi să dezvolte business-urile participante, pornind de la identificarea platformei de e-commerce cea mai potrivită pentru fiecare verticală, apoi pe acumularea de cunoștințe de la marketing, la creșterea vânzărilor, la planificare financiară și investiții.

  Criteriile de admitere sunt mai mult axate pe potențialul afacerii indiferent de verticala e-commerce în care funcționează sau de stadiul de dezvoltare, designul acceleratorului fiind special creat pentru a acoperi nevoile unui grup divers de antreprenori.

  La final, antreprenorii participanți „vor avea un business online optimizat și eficient, integrat cu tool-uri, soluții și servicii e-commerce de top. Expunerea de 2 luni la o mentalitate de antreprenor de startup îi va ajuta să planifice pentru anul 2024 obiective mai ambițioase și să includă în rutina lor socială networking performant cu ceilalți antreprenori și mentori din program”, potrivit IdEA.

  Evenimentul de lansare care marchează începutul programului va avea loc pe 18 Ianuarie în București Calea Grivitei nr. 82-98), începând cu 18:30.

   Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

   Accesați aici articolul integral !

   Fluxuri de știri

   Articole recomandate

   - Advertisement -dezvoltare afacere

   Ultimele articole

   Alege-ți fluxurile de informații!

   Gratis!

    + Promovează-ți compania și oferta sa!