15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

Antreprenoriat – Slide, un potențial rival românesc pentru Tinder, se va extinde la nivel global – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Aplicația de relații Slide, dezvoltată de români, își va face intrarea pe piața internațională, cu o investiție inițială până la lansare de 500.000 EUR, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro. Banii vin de la trei investitori, printre care și Mugur Frunzetti, cunoscut pentru afacerile sale în mediul online ca Floria.ro, MarketOnline.ro și Retargeting.biz. Slide este o aplicație mobilă nouă, dezvoltată de specialiști experimentați din România, care promite o experiență de dating fără precedent.

Români fiind, am decis să lansăm aplicația pentru prima oară în România, unde vom confirma experiența superioară oferită utilizatorilor, ne vom adapta la feedback-ul lor și după 2-3 luni vom extinde la nivelul a peste 65 de țări”, a declarat Mugur Frunzetti.

Aplicația de relații Slide, dezvoltată de români, își va face intrarea pe piața internațională, cu o investiție inițială până la lansare de 500.000 EUR, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Banii vin de la trei investitori, printre care și Mugur Frunzetti, cunoscut pentru afacerile sale în mediul online ca Floria.ro, MarketOnline.ro și Retargeting.biz.

Slide este o aplicație mobilă nouă, dezvoltată de specialiști experimentați din România, care promite o experiență de dating fără precedent.

Slide se distinge de concurenții Tinder și Bumble prin conceptul de „reels”, inspirat de TikTok. În plus, aplicația are o componentă de real-time chat între utilizatorii online, atunci când vor o conexiune instant.

„Suntem conștienți că dating-ul online poate fi uneori o experiență frustrantă și nerealistă. Cu Slide, ne-am propus să schimbăm această percepție, oferind utilizatorilor noștri posibilitatea de a se conecta într-un mod mai autentic și mai potrivit. Români fiind, am decis să lansăm aplicația pentru prima oară în România, unde vom confirma experiența superioară oferită utilizatorilor, ne vom adapta la feedback-ul lor și după 2-3 luni vom extinde la nivelul a peste 65 de țări”, a declarat Mugur Frunzetti.

În plus față de inovațiile aduse în ceea ce privește experiența utilizatorului, Slide pune accent pe siguranță. Aceasta utilizează mecanisme avansate de verificare, sprijinite de inteligența artificială și de intervenția umană acolo unde este necesară.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!