15.2 C
București
luni, mai 27, 2024

Antreprenoriat – Startup-ul Anului în România, premiat la Gala ANIS 2024, Ediția a 10-a – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Firma este încă un bebeluș, am lansat Bonapp.eco acum doi ani, am avut până acum 200.000 oameni care au descărcat aplicația noastră, din București, Cluj, Brașov, dar este numai începutul”, a declarat Gregoire Vigroux, cofondator Bonapp.eco. Gregoire Vigroux, la Gala ANIS 2024 / Foto: StartupCafe.ro Un alt câștigător important a fost startup-ul românesc .lumen (dotLumen), despre care am mai scris pe StartupCafe.ro. Creatorii dispozitivului de ajutorare a persoanelor cu deficiențe de văz au luat două premii în cadrul Galei, respectiv Inovația Anului și Proiectul R&D al Anului.

Bonapp.eco, startup-ul românesc de reducere a risipei alimentare, a câștigat premiul „Startup-ul Anului” în cadrul Galei ANIS, organizată de Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS), aflată la a zecea ediție. StartupCafe.ro a fost prezentă la eveniment, a urmărit ceremonia și toți câștigătorii.

La ediția din acest an, 85 de proiecte au fost înscrise de către 54 de companii, un număr record potrivit spuselor Asociației. Dintre acestea, juriul a selectat 26 de propuneri finaliste, depuse de 20 de companii.

Pentru premiul „Startup-ul Anului”, au concurat Bonapp, FlowX AI și Ogre Artificial Intelligence.

Avem un impact pozitiv pentru oameni, pentru consumatori, știm foarte bine că inflația pe produsele alimentare este ridicată, avem un impact pozitiv pentru retaileri și avem un impact pozitiv pentru planetă, pentru că 10% din emisiile de CO2 este legat de risipa alimentară. Firma este încă un bebeluș, am lansat Bonapp.eco acum doi ani, am avut până acum 200.000 oameni care au descărcat aplicația noastră, din București, Cluj, Brașov, dar este numai începutul”, a declarat Gregoire Vigroux, cofondator Bonapp.eco.

Gregoire Vigroux, la Gala ANIS 2024

Gregoire Vigroux, la Gala ANIS 2024 / Foto: StartupCafe.ro

Un alt câștigător important a fost startup-ul românesc .lumen (dotLumen), despre care am mai scris pe StartupCafe.ro. Creatorii dispozitivului de ajutorare a persoanelor cu deficiențe de văz au luat două premii în cadrul Galei, respectiv Inovația Anului și Proiectul R&D al Anului.

Lumen, un brand românesc, a pornit cea mai importantă conferință de tech din lume. Lumea noastră din România a ajuns absolut peste tot și mă bucur să văd aici, prin sală, fețe cunoscute și aș vrea să văd în viitor noi fețe care să contribuie, să ducem România mai departe”, a spus Cornel Amariei, cofondator .lumen, în acceptarea premiului Inovația Anului.

Cornel Amariei, la Gala ANIS 2024

Cornel Amariei, la Gala ANIS 2024 / Foto: StartupCafe.ro

Startup-ul clujean a concurat cu Adobe România și Kinderpedia la premiul „Inovația Anului” și cu Eviden Technologies România și Quarks Interactive la premiul „Proiectul R&D al Anului”.

Restul premiilor acordate în cadrul Galei ANIS 2024

Programul Educațional al Anului:

 • „A.E.R – the Alliance for Remedial Education”, la care au colaborat BRIO, Kinderpedia, LIVRESQ și Magic School – câștigător
 • Eviden Technologies Romania, cu „Cybersecurity Master’s degree program”
 • VoxiKids, cu „VoxiKidsApp & VoxiClinic”

Programul ESG al Anului:

 • Societe Generale GSC Romania – „ESG PRACTICE” FOR SOCIETE GENERALE GROUP
 • GlobalLogic Romania, cu „Moving Challenge”
 • VoxiKids, cu „VoxiKidsApp & VoxiClinic”

Categoria Proiectul de Software Outsourcing al Anului:

 • Qualysoft, cu „Indonesia Digital Tax Administration System”
 • mReady, cu „Kubota App”
 • Rinf.tech, cu „ Vertical Lift Module (VLM) for Kardex”

Categoria Produsul Software al Anului:

 • Adobe România cu „Adobe Express”
 • Finqware, cu „FinqTreasury”
 • Kinderpedia, cu „Kinderpedia App”
 • RepsMate Software, cu „RepsMate platform & Proprietary Speech Recognition Engine”

Categoria Compania Anului:

 • AROBS Transilvania Software
 • Adservio
 • Dendrio Solutions
 • SeedBlink

În plus, tot în cadrul Galei ANIS 2024, au fost acordate alte două premii speciale:

 • Membrul AnuluiSeedblink, premiu câștigat pentru implicarea în dezvoltarea industriei de software și servicii IT.
 • Cea mai bună contribuție personalăMădălin Staniu (Black Bullet), pentru cel mai activ contributor la activitatea ANIS.

Premiile de Excelență ale Industriei IT au fost acordate anul acesta în cadrul ediției cu numărul 10 a Galei ANIS, care a venit în încheierea ANIS International Summit, eveniment aflat la prima ediție, care a cuprins discuții despre dezvoltarea IT din România, în raport cu Europa și cu restul lumii, și impactul acestei industrii în economia țării.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!