24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Antreprenoriat – Startup-ul românesc Creatopy, care a obținut o investiție de 10 milioane dolari, intră acum în comunitatea globală de antreprenori Endeavor  – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Startup-ul românesc de inteligență artificială (AI) în publicitate, Creatopy, care a obținut, anul trecut, o investiție de 10 milioane de dolari, a fost selectată acum în comunitatea globală de antreprenori Endeavor.

Fondată în 2021, de Gabriel Ciordaș și Daniel Demian, platforma Creatopy permite brandurilor și agențiilor să eficientizeze procesele de creare a reclamelor digitale, sporind productivitatea și reducând considerabil atât costurile, cât și timpul de livrare ale campaniilor prin tehnologii AI.

Startup-ul românesc de inteligență artificială (AI) în publicitate, Creatopy, care a obținut, anul trecut, o investiție de 10 milioane de dolari, a fost selectată acum în comunitatea globală de antreprenori Endeavor. 

Astfel, Dan Oros, CEO-ul Creatopy, și Daniel Demian, co-fondator și director de produs (CPO) al companiei, devin membri ai rețelei internaționale care sprijină creșterea antreprenorilor cu impact asupra economiilor din care fac parte. 

Creatopy devine a treia companie din România care se alătură comunității Endeavor, după FintechOS și Druid AI. Fondatorii vor beneficia de sprijinul Endeavor, care constă în acces la mentorat, resurse strategice și oportunități pe piețele internaționale, facilitând astfel accelerarea creșterii către expansiunea regională și globală a companiei.

Fondată în 2021, de Gabriel Ciordaș și Daniel Demian, platforma Creatopy permite brandurilor și agențiilor să eficientizeze procesele de creare a reclamelor digitale, sporind productivitatea și reducând considerabil atât costurile, cât și timpul de livrare ale campaniilor prin tehnologii AI. Compania a ajuns rapid la câteva mii de clienți globali și a reușit să obțină în 2023 o finanțare de 10 milioane de dolari în cadrul rundei de investiții Series A, susținută de Point Nine și 3VC. 

„Suntem încântați să selectăm Creatopy în rețeaua Endeavor”, a declarat Linda Rottenberg, co-fondator și CEO Endeavor. „Dan Oros și Daniel Demian folosesc AI pentru a simplifica editarea conținutului și a automatiza design-ul la întreg potențialul acestei tehnologii. Suntem mândri să îi ajutăm în procesul lor de expansiune, pe măsură ce își aduc contribuția la transformarea României într-un hub global pentru ideile care dezvoltă și integrează AI.” 

Dan Oros, CEO al Creatopy a declarat: 

„Suntem onorați să fim selectați în comunitatea Endeavor. Este un vot de încredere pentru ambiția noastră de a deveni lideri în automatizarea creativă și de a sprijini branduri și agenții globale să scaleze reclame într-un mod eficient. Având la rândul nostru planuri ambițioase de expansiune, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu echipele şi rețeaua Endeavor pentru a accelera creșterea și a ne extinde impactul atât la nivel regional, cât și global. Acest parteneriat marchează un punct de referință în evoluția noastră și suntem încântați să continuăm să ajutăm echipele de design și marketing din întreaga lume să devină mai eficiente, să reducă costurile și să maximizeze ROI prin tehnologii bazate pe inteligență artificială.”

Foto:  Gabriel Ciordaș, Dan Oros, Daniel Demian (de la stânga la dreapta). 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!