24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Antreprenoriat – Startup-urile „verzi” din România se pot înscrie într-un accelerator de afaceri Seed Stage – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Înscrierile la Romania ClimAccelerator 2024 - categoria Seed Stage se fac AICI, în perioada 10 iulie – 13 septembrie 2024, a informat, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, Impact Hub Bucharest, organizatorul programului.

Romania ClimAccelerator oferă sprijin pentru accelerarea afacerilor care propun soluții tehnologice inedite în domenii precum: Antreprenorii care se înscriu vor partipa la o sesiune online de pitching în 25 septembrie.

Romania ClimAccelerator 2024 se va încheia în 5 decembrie, cu evenimentul național Demo Day, în care finaliștii din categoria Seed Stage își vor prezenta soluția și evoluția din program în fața investitorilor, mentorilor, presei și publicului.

Antreprenorii români care dezvoltă tehnologii „vrezi” se pot înscrie într-un accelerator de afaceri bucureștean Seed Stage, destinat startup-urilor care au deja un prototip validat pe piață.

Înscrierile la Romania ClimAccelerator 2024 – categoria Seed Stage se fac AICI, în perioada 10 iulie – 13 septembrie 2024, a informat, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, Impact Hub Bucharest, organizatorul programului. 

Romania ClimAccelerator oferă sprijin pentru accelerarea afacerilor care propun soluții tehnologice inedite în domenii precum:

  • energie regenerabilă, 
  • managementul deșeurilor (waste management), 
  • tehnologii curate (cleantech), 
  • gestionarea emisiilor de carbon, 
  • construcții verzi, 
  • producție sustenabilă, 
  • transport, 
  • reciclare.

Antreprenorii care se înscriu vor partipa la o sesiune online de pitching în 25 septembrie. Doar 10 startupuri vor fi selectate pentru Seed Stage. Startup-urile care se califică vor urma la un program intensiv de accelerare în perioada octombrie-decembrie 2024. 

În program sunt incluse sesiuni de dezvoltare a afacerii, oportunități de networking cu lideri din ecosistem și mentori, consultanță personalizată și acces la o comunitate extinsă de business.

Romania ClimAccelerator 2024 se va încheia în 5 decembrie, cu evenimentul național Demo Day, în care finaliștii din categoria Seed Stage își vor prezenta soluția și evoluția din program în fața investitorilor, mentorilor, presei și publicului.

„ClimAccelerator consolidează ecosistemul greentech din România și pune la dispoziția  startupurilor implicate  resurse importante: acces la know-how valoros, rețeaua extinsă de experți, investitori, sau chiar posibile surse de finanțare. În cele trei ediții desfășurate anterior, programul a primit peste 400 de aplicații, au fost accelerate 80 de startupuri verzi din România, iar  finanțarea totală oferită a depășit 600.000 de euro. ClimAccelerator este locul potrivit în care companiile greentech au oportunitatea să-și consolideze ideile, să se pregătescă de scalare și de evoluție”, a spus Vlad Craioveanu, CEO & Cofondator Impact Hub Bucharest.

Seed Stage este una dintre cele două categorii ale programului Romania ClimAccelerator și se adresează companiilor ce au deja un prototip validat pe piață.

Cealaltă categorie, Idea Stage – destinată startup-urilor în stadiu incipient, care au o idee pentru o afacere în domeniu – și-a închis sesiunea de înscrieri pe 9 iulie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!