28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

HoReCa – 100 Cele mai puternice femei din business. Simona Constantinescu, Director General Operaţional, ANA Hotels SRL – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

mediu de angajaţi**: 500 *estimare **este un domeniu cu sezonalitate► În urmă cu 20 de ani conduceam, în calitate de preşedinte-director General, BCR Securities S.A – societatea de servicii şi investiţii financiare a BCR, evoluând în domeniul pieţei de capital şi bancar încă din perioada facultăţii.

A fost o activitate frumoasă în piaţa de capial, la începuturile acesteia, când erau doar câteva companii listate la Bursa de Valori Bucureşti.

Astfel, am contribuit, în activitatea mea, la numeroase proiecte de pionierat – privatizări, oferte publice, emisiuni de obligaţiuni muncipale, listări de companii şi valori mobiliare noi, concomitent cu apariţia şi dezvoltarea RASDAQ, precum şi construirea unui cadru legislativ în domeniu.

Cifră de afaceri (2023): 207 mil. lei

Profit net (2023)*: 29 mil. lei

Nr. mediu de angajaţi**: 500


<!–

–>

*estimare **este un domeniu cu sezonalitate


► În urmă cu 20 de ani conduceam, în calitate de preşedinte-director General, BCR Securities S.A – societatea de servicii şi investiţii financiare a BCR, evoluând în domeniul pieţei de capital şi bancar încă din perioada facultăţii. A fost o activitate frumoasă în piaţa de capial, la începuturile acesteia, când erau doar câteva companii listate la Bursa de Valori Bucureşti. Astfel, am contribuit, în activitatea mea, la numeroase proiecte de pionierat – privatizări, oferte publice, emisiuni de obligaţiuni muncipale, listări de companii şi valori mobiliare noi, concomitent cu apariţia şi dezvoltarea RASDAQ, precum şi construirea unui cadru legislativ în domeniu. Am fost expusă şi impactului în afaceri determinat de crize generate de falimentele bancare din acele vremuri. În 2004, am schimbat domeniul şi am ajuns în managementul companiei ANA Hotels, începând prin a prelua acţiunile companiei care deţinea hotelul Athenee Palace din Capitală de la deţinătorii de atunci. După finalizarea tranzacţiei, în iunie 2005, am rămas în domeniul ospitalităţii, unde sunt şi acum.

► În activitatea mea, am câştigat o vastă experienţă, fiind atrasă de proiectele de pionierat, completate de dorinţa continuă de a învăţa, atât structurat în mediul academic, cât şi printr-o interacţiune continuă cu mediul social de afaceri, de la mentori şi profesioniştii din domeniile în care am lucrat. Provocările cărora am fost nevoită să le fac faţă în mediul de afaceri au fost un factor motivaţional continuu.

► Viitorul arată cel puţin la fel de provocator, considerând viteza cu care se schimbă mediul de business, în contextul digitalizării şi al AI, succesiunea frecventă a crizelor de diferite tipuri – financiare, pandemie, războaie, modificări climatice – provocări pentru orice afacere şi industrie. Totodată, vedem schimbările de generaţii, cu diferite profile, mentalităţi, preferinţe în modul în care muncesc şi interacţionează, inducând automat transformarea afacerilor şi proceselor de business – spre exemplu felul în care strategiile se remodelează pentru a încorpora politicile ESG sau AI.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!