24.5 C
București
miercuri, mai 31, 2023

HoReCa – Booking – Turist refuzat de un hotel din Olanda pe motiv că este… – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

După ce a făcut publică, pe rețelele de socializare, atitudinea hotelului care l-a anunțat că, în baza unei înțelegeri cu administrația orașului, hotelul nu îl poate primi, românul a fost contactat de către un consilier local din Tilburg care i-a spus că a cerut puncte de vedere cu privire la acest caz, politicianul olandez admițând că problema este „mai amplă”, scrie News.ro. Românul a făcut publică situația în care se află publicând pe rețelele de socializare, pe 28 martie, un mesaj pe care l-a primit de la un hotel din Tilburg, Olanda, care îl anunța că nu îl poate caza, deși făcuse o rezervare prin platforma Booking.

Un turist român care a făcut o rezervare prin platforma Booking la un hotel din orașul olandez Tilburg a fost contactat de către reprezentanții hotelului și anunțat că rezervarea i-a fost anulată din cauza naționalității sale. Cazul generează dezbateri în Olanda.

După ce a făcut publică, pe rețelele de socializare, atitudinea hotelului care l-a anunțat că, în baza unei înțelegeri cu administrația orașului, hotelul nu îl poate primi, românul a fost contactat de către un consilier local din Tilburg care i-a spus că a cerut puncte de vedere cu privire la acest caz, politicianul olandez admițând că problema este „mai amplă”, scrie News.ro.

Românul a făcut publică situația în care se află publicând pe rețelele de socializare, pe 28 martie, un mesaj pe care l-a primit de la un hotel din Tilburg, Olanda, care îl anunța că nu îl poate caza, deși făcuse o rezervare prin platforma Booking. Reprezentanții hotelului explicau, în mesajul transmis românului, că îi mulțumesc pentru rezervare, dar că, „din nefericire”, nu îl pot primi din cauza unui acord cu municipalitatea în baza căruia hotelul nu cazează români.

„Am călătorit prin lume de la est la vest și de la nord la sud, dar nu am întâlnit niciodată o astfel de atitudine nerușinată. Aceșt fel de oameni nu ar trebui să desfășoare niciun fel de activitate în domeniul ospitalității. Când am întrebat hotelul de ce, mi-au spus că românii sunt implicați în activități ilegale și m-au tratat ca pe un infractor doar pentru că am vrut să petrec o noapte în timp ce îmi vizitam prietenii din oraș. Ce va urma: știți cumva dacă am voie să intru în restaurante sau să merg pe străzi?” a comentat românul.

El a povestit că a trebuit să meargă în alt oraș unde s-a cazat pentru o noapte. Românul a catalogat atitudinea celor din Tilburg drept „dezgustătoare”.

Cazul românului a atras atenția presei, dar și a politicienilor din Țările de Jos.

Duminică, Alexandru Hegyi a publicat în social media un mesaj pe care l-a primit de la membri al consiliului local din Tilburg, care îi scriu că „din păcate asta este realitatea”.

„Eu și partidul meu încercăm să punem, la nivelul administrației locale, problema discriminării în ceea ce privește cazarea. Aceasta este o problemă nu doar în Tilburg, este mai amplă. Cazul tău e un exemplu clar de discriminare. Mai întâi, și cel mai important, este că am adus la cunoștința oficialilor organizației anti-discriminare cazul tău și aștept un răspuns de la ei, curând. Mai apoi, am trimis astăzi patru întrebări despre cazul tău Consiliului Primarilor și am primit promisiunea că voi primi răspunsuri curând. Tot repede aștept și o declarație din partea municipalității”, i-a scris românului politicianul olandez.

Un jurnalist olandez l-a contactat, la rândul său, pe Alexandru Hegyi și i-a transmis că inițial oficialii hotelului s-au plâns de activități ilegale ale românilor. După un prim contact cu jurnalistul, reprezentanții unității de cazare nu au mai putut fi contactați de către acesta.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!